• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lepetit.rs/Informer.rs

21.05.2016

16:26

DOĐITE! Mrnjau vikend u Domu omladine Beograda

Ljubav

DOĐITE! Mrnjau vikend u Domu omladine Beograda

Podeli vest

Dom omladine Beograda i Felinološko društvo Le PETit po drugi put priređuju priredbu posvećenu mačkama i mačkoljupcima - Mrnjau vikend

U nedelju 12. juna svratite u Dom omladine Beograda, na lekovitu dozu predenja. Dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo, poručuju organizatori.

lepetit.rs

Na Mrnjau vikendu nas očekuju veoma interesantna predavanja – od stručnih tema vezanih za pravilnu ishranu, dobrobit i zdravlje mačaka, preko rušenja predrasuda i zabavnih priča o mačkama, sve do predstavljanja raznolikih rasa mačaka. Predavači će biti felinolozi, veterinari, pedijatri, odgajivači i mnogi drugi zanimljivi gosti, između ostalog i podmladak odreda izviđača Voždovac koji će pokazati svojim vršnjacima kako se poštuje priroda i sva živa bića, i zašto je važno odrastati uz životinje.

MALI HEROJ: Mislili da pas napada devojčicu, on joj spasavao život!

lepetit.rs

Odavno je svima jasno, i vrapcima i gačcima gradskim, da mačke i kreativnost idu ruku pod ruku (šapu pod šapu!) i zato su kreativne radionice neizostavni deo svakog Mrnjau druženja, kao i izložba maštovitih rukotvorina, tačnije šapotvorina.

(VIDEO) HIT NA NETU! Porodica medveda zaustavila saobraćaj!

Mrnjau vikend ne bi bio to što jeste da mu u cilju nije prvenstveno dobrobit naših malih mačjih sugrađana. Na Mrnjau vikendu moći ćete da udomite mačku i tako oplemenite svoj život i porodicu. Odrastanje uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima, jer nam ljubimci pomažu da odrastemo u brižne, empatične ljude, a odrastanje uz macu decu uči integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti.

(VIDEO) NEVEROVATNO! Maca se kao od šale uvlači u staklenu činiju!

lepetit.rs

Dragi mačkoljubi i vi koji ćete to postati - svratite u Dom omladine Beograda, u nedelju 12. juna. Očekuju vas lepe i umiljate mace, puno radosti i dobrog provoda!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija