• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevno.hr

22.05.2016

22:30

NE BACAJTE KORU LIMUNA! Pogledajte kako da je iskorisite za negu tela!

Ljubav

NE BACAJTE KORU LIMUNA! Pogledajte kako da je iskorisite za negu tela!

Podeli vest

Sigurno ste probali razne kreme za negu kože stopala, pilinge, trljanje kamena, ali svi od njih zahtevaju puno truda, upornosti i novca, a najgore od svega je što oni ne daju nikakve rezultate

Najbolje rešenje se nalazi u svakoj kući i nikad ne pomislimo na njega, a reč je o - limunu.

Stiže lepo vreme, a s njim i sezona nošenje otvorene obuće. Bilo da je reč o sandalama, baletankama ili japankama, svi žele da izgledaju lepo i negovano. Lepa peta koja izgleda kao u reklamama, mnogima je san.

Izaberite jedan limun koji je dovoljno veliki da pokrije petu i isedite ga. Napravite limunadu od samog soka, i pomoću kore popravite kožu pete. Stavite pola kore na petu i pobrinite se da je u potpunosti pokrivena, piše naturalcuresandremedies.com.

(FOTO/VIDEO) SAMO HTELA SVEŽ IZGLED: Baka zamolila unuku da je našminka i postala Internet senzacija!

HIT U NAJAVI! Izumljen kondom koji prikuplja urin!

Kada stavite limun, obujte i čarape kako bi limun bio na mestu. Limunov sok će delovati kao hemijski piling, a doći će i do uklanjanja suve i ispucale kože.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija