• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2016

07:00

S KONTIKIJEM NA KASANDRI: Rajski porodični odmor u hotelu Skion Palace!

Ljubav

S KONTIKIJEM NA KASANDRI: Rajski porodični odmor u hotelu Skion Palace!

Podeli vest

Zeleno poluostrvo sa tri kraka, kao tri prsta - Atos, Sitonija i Kasandra -božanstven su sklad raskoši prirode u Egejskom moru...Jednim imenom – Halkidiki. Ili, tamo gde se letuje s uživanjem i velikom radošću. More je prozračne plave boje s nijansama tirkiza i zelenog spektra. Plaže su uglavnom peščane sa zelenilom šuma i maslinjaka u zaleđu....

Na istom potezu su i duga šetališta, pitoreskna mesta s fascinantnim južnjačkim šarmom... Prodavnice i taverne, pogled na zalazak sunca. Na urabanizovanim prostorima izgrađeni su hotelski kompleksi. Plaže sa sertifikatom EU kao dokazom koliko je more bistro i čisto... Po mnogima, Halkidiki je jedan od najlepših kutaka Mediterana. Ili pravo mesto za nezaboravan odmor. Živopisna naselja Afitos, Kriopigi, Polihrono, Hanioti, Pefkohori utapaju se u zelenilo oivičeno beskrajnim peščanim plažama i svako od ovih naselja ima neku svoju osobenost. Baš u ovom i ovakvom okruženju Agencija Kon Tiki je za svoje goste izabrala ono što usitinu vredi svakog uloženog evra. Čak i malo više.

Promo

Iz bogate ponude izdvajamo, s razlogom, hotel za Skion Palace 4*. Usluga je na bazi polupansiona a dodatni bonus besplatan smeštaj za dvoje dece (1.do 12 god, 2.do 6 god). Polasci su od 01. juna (10 noći), 11. i 21,juna odnosno 01.avgusta...Pored sopstvenog moguć je i bus-prevoz kao i putovanje avionom o Soluna. 

Hotel se nalazi u mestu Nea Skioni, sa zapadne strane Kasandre poznatijem kao tradicionalno ribarsko mesto. Od Soluna je udaljeno  oko 85 kilometara. Poznata turistička letovališta Hanioti, Pefkohori su na oko 8 km udaljenosti asflatnim putem koji prolazi kroz sredinu poluostrva Kasandra. Na desetak kilometara udaljenosti nalazi se i mesto Lutra, poznato po primorskoj banji ali i po odličnim ribljim restoranima.

Promo

Ovaj novoizgrađeni hotel (2015) se nalazi na peščanoj plaži gde su ležaljke i suncobrani dostupni  i besplatni na korišćenje uz jedno naručeno piće. Prostire na 10.000 kvadratnih, okružen  mediteranskim zelenilom.U okviru hotela se osam dvospratnih zgrada raspoređenih po kompleksu. Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi bar, restoran, bar kod bazena, bazen za odrasle, bazen za decu i bar na plaži. 

Sve smeštajne jedinice su sa kupatilom u kojem je i fen za kosu. Deo opreme je telefon, TV, sef (uz doplatu), klima uređaj, mali frižider, balkon ili terasu. Standardne sobe sa delimičnim pogledom na more idelane su za smeštaj 2 do 4 osobe. Suite je namenjen  smeštaju  2 do 5 osoba. Dve odvojene prostorije, opremljene sa francuskim ili sa dva standardna ležaja u jedoj prostoriji, dok se  u drugoj prostoriji nalazi  sofa ležaj na rasklapanje uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

Osnovna usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak i večera služe se po principu švedskog stola. Postoji  mogućnost doplate za light  all uslugu.Tokom sezone za najmlađe goste  biće organizovana animacija na srpskom jeziku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija