• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2016

21:38

ONI NISU NIŠTA KRIVI! Pridružite se humanitarnoj akciji prikupljanja hrane za nezbrinute životinje!

Ljubav

ONI NISU NIŠTA KRIVI! Pridružite se humanitarnoj akciji prikupljanja hrane za nezbrinute životinje!

Podeli vest

Neprofitabilno udruženje građana Alfa, koje se bavi zbrinjavanjem i udomljavanjem napuštenih, uličnih, povređenih ili bolesnih životinja, organizuje humanitarnu akciju prikupljanja hrane

Ova akcija biće održana u subotu, 11. juna, u periodu od 11 do 18 sati, na parkingu Pet centra, koji se nalazi na Novom Beogradu.

Iz ove organizacije objasnili su da su zalihe hrane za životinje pri kraju, zbog čega pozivaju sve humane ljude da se pridruže akciji.

Takođe su dodali da je broj zbrinutih životinja prilično velik, te da čak i jedna konzerva ili kilogram hrane veoma znače.

Posvetite malo vaše pažnje onima koji nisu u mogućnosti da brinu o sebi, i pomozite onima koji žele da budu humani.

facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija