• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

12.06.2016

14:38

(FOTO) BIVŠA ŽENA MU UZELA SVE OSIM PSA: Pogledajte šta je uradio!

Ljubav

(FOTO) BIVŠA ŽENA MU UZELA SVE OSIM PSA: Pogledajte šta je uradio!

Podeli vest

Rafaela Manteso ostao je bez žene na svoj 30. rođendan - otišla je i sve mu uzela osim psa - sav nameštaj, stvari, fotografije, baš sve. Ali, nije želeo da padne u depresiju...

Rafaela Manteso ostao je bez žene na svoj 30. rođendan - otišla je i sve mu uzela osim psa - sav nameštaj, stvari, fotografije, baš sve. Umesto da depresivno gleda prazne zidove i podove, oni su mu poslužili kao inspiracija za kreativne slike na kojima je glavni lik njegov pas Jimmy Choo.

PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Zašto odlažemo obaveze do poslednjeg trena?

Bilo je to jednog dana kad se pas "srušio" od umora nakon trčanja i igranja. Zaspao je ispred belog zida, a Rafaelo je uzeo marker i na zidu nacrtao svet oko njega.

(FOTO) DA LI BISTE IH KUPOVALI? Umesto naziva popularnih proizvoda ispisali kalorije!

Odjednom je, kaže, osetio nalet energije i silnu želju za crtanjem i stvaranjem kreativnih slika, ali i za životom. Na kraju ga je to toliko okupiralo da neprestano stvara nove. Objavljuje ih na Instagramu, a do sad je prikupio skoro 600.000 pratilaca. Tamo je napisao da je vizuelni umetnik dok ne nađe pravi posao.

Ovo su neke od njih:

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on Jun 9, 2016 at 11:01am PDT

 

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on Jun 4, 2016 at 4:42am PDT

 

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on Jun 3, 2016 at 10:55am PDT

 

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on May 29, 2016 at 8:00am PDT

 

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on May 20, 2016 at 5:46am PDT

 

 

 

A photo posted by @rafaelmantesso on May 14, 2016 at 12:24pm PDT

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JOVANKA

pre 7 godina

BAŠ MU SE DIVIM, TOLIKO KREATIVNOSTI NIJE NI ZNAO DA POSSEDUJE. ZNAČI MORAMO DA DOŽIVIMO NEŠTO LOŠE, DA BIH KROZ TO DOŽIVELI OTKROVENJE;-), I DA VOLELA BIH DA I MOJ ZID OSLIKA OVAKO.:-)=-On

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija