• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: wall.hr

23.06.2016

12:43

RED U KUĆI JE RED U ŽIVOTU! Pet stvari koje odmah treba da izbacite iz doma!

Ljubav

RED U KUĆI JE RED U ŽIVOTU! Pet stvari koje odmah treba da izbacite iz doma!

Podeli vest

Nije važno ko ste, gde živite ili sa kim živite - svi želimo da imamo uredan dom, tačnije kuću lišenu nereda i niza nepotrebnih stvari. Ali kako održavati taj red?

Minimalizam, omiljeni trend uređenja enterijera današnjice savršeno se uklapa i sa prostranim, urednim i uvek sređenim stanom.

(VIDEO) UŠTEDA I RECIKLAŽA! Evo kako da od stare kade napravite komad nameštaja koji je svima potreban!

Zato krenite u veliko generalno čišćenje kuće ili jednostavno pospremite nered, a uz ovih 5 saveta on će mnogo duže ostati uredan i čist.

SUPER TRIK: Uz ovaj začin vaše crno će zauvek ostati crno!

Možda će vam teško pasti, ali moraćete da se rešite sledećih 5 stvari:

1. Stvari kojima je istekao rok


Ovde nije reč samo o onome što imate u frižideru, već i vašim kozmetičkim preparatima, novinama, časopisima,dekoracijama koje stvaraju više nereda nego ukrasa.

2. Duplikati


Za gostinjsku sobu vam nije potrebno 5 posteljina.

3. Stvari koje niste koristili više od godinu dana


Ako nešto niste koristili više od godinu dana, znači da vam ta stvar i nije potrebna. Možda nekome jeste, zato je poklonite.

4. Stvari koje su potrgane ili im nedostaje par


Ne, nećete popravljati tu lampu - radije kupite novu i ne, nikada nećete pronaći drugu čarapu ili poklopac od plastične posude.

5. Stvari koje nisu vaše


Vratite više onaj tanjir mami na kojem vam je donela kolače još prošlog Božića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija