• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

02.07.2016

15:12

(VIDEO) ZAMALO JE UBILA! Bivša voditeljka nadrogirala četvoromesečnu bebu!

Ljubav

(VIDEO) ZAMALO JE UBILA! Bivša voditeljka nadrogirala četvoromesečnu bebu!

Podeli vest

Bračni par iz Arizone optužen je za zlostavljanje njihove četvoromesčne bebe

Bivša voditeljka Kristin Liseus i njen suprug Somčai Liseus koji je takođe televizijsko lice optuženi su da su zlostavljali svoju četvoromesečnu bebu. 

HTEO JE DECU, ALI NE I ŽENU! Uz pomoć surogat majke dobio čak trojicu sinova!

Naime, Kristin je šmrkala kokain da bi odmah posle toga dojila bebu koja je kroz majčino mleko unela ovu supstancu u svoj orgaanizam. 

Par je posle nekog vremena doša u bolnicu budući da je beba izvesno vreme odbijala da sisa. Testiranjem otkriven je kokain u bebinom organizumu, nakon čega je pokrenut postupak protiv roditelja. 

(VIDEO) ODGAJALI SU JE BAKA I DEKA! Dve decenije kasnije policija je otkrila njenu ŠOKANTNU TAJNU!

Beba trenutno živi sa rođakom, a advokat televizijskog para rekao je kako svi prave greške i da su njih dvoje dobri roditelji. 

Neodgovornoj mami sada slede teške optužnice - zlostavljanje deteta i posedovanje teške droge.

NEOBIČNA PRESUDA Žena dobila pravo da rodi svoje unuče


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija