• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

05.07.2016

22:38

BELA HALJINA, TEKSAS JAKNA.... Kako da se obučete za putovanje!

Ljubav

BELA HALJINA, TEKSAS JAKNA.... Kako da se obučete za putovanje!

Podeli vest

Bez obzira da li planirate da posetite planinu ili merkate neko egzotično mesto, potrebno je da se na vreme organizujete što podrazumeva da znate i kako da se obučete za put

Evo nekoliko predloga kako da se obučete, da bi vam put bio što prijatniji.

Majica

Prugasta majica ili bluza dokazuje svoju vrednost ponovo, ne samo kao odeća za svaki dan, već idealna odeća za letnje avanture. Odaberite jednu sa dugim i jednu sa kratkim rukavima.

GRAD OD KAMENA NA DRINI: Magija Andrićgrada!

Teksas jakna

Teksas jaknu možete da nosite sa bilo kojom odevnom kombinacijom i izgledaćete šik.

Teksas šorts

Bezvremen i lagan, teksas kratki šorts je alternativa za toplo vreme farmerkama, ide savršeno sa svakom majicom ili košuljom.

Karirana košulja

Za pravi duh divljine ne smete da zaboraviti na kariranu košulju. Potrebna vam je jedna takva košulja, veselih boja, koju ćete ugurati u šorts ili nositi oko struka preko lagane, kežual haljine.

Jednodelni kupaći kostim

I ovde ostanite dosledni svom stilu. U ponudi je mnoštvo modernih jednodelnih kupaćih kostima u kojima ćete se, istovremeno, osećati šik i udobno.

(VIDEO) IZ OVČIJE PERSPEKTIVE! Čarobna Norveška kakvu dosad niste videli!

Bela haljina

Nezaobilazna! Za mirnije dane na plaži ili popločane ulice šetališta, bela haljina je vaš najbolji izbor. Odlučite se za haljinu od čipke ili pamučnu belu haljinu koju ćete lako ukladiti sa ostalim modnim dodacima.

Šešir od slame

Šik i praktičan, slamnati šešir je najbolji način da se zaštitite od UV zraka. Možete da ga nosite i sa bikinijem, u šetnji preko dana, pa čak i tokom večeri.

ER SRBIJA: Promotivne cene karata za Ljubljanu i Milano!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija