• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

09.09.2016

15:27

(VIDEO) YASSERSTAIN: Vaše dete zna ko je ovo, a vi?

Ljubav

(VIDEO) YASSERSTAIN: Vaše dete zna ko je ovo, a vi?

Podeli vest

Klinci sigurno znaju šta je Jaserštajn, a oni koji su prošli tinejdžersko doba verovatno nemaju pojma o tome. Reč je o Jutjub kanalu za koji radi ekipa mladih ljudi, na kojem deca traže sve ono što neće vas da pitaju

Generacijski jaz između roditelja i dece uvek postoji, ali čini se da je danas izraženiji nego ikada. Mnogi roditelji su kompjutere prvi put kupili pre nekoliko godina, a njihovi mališani su od rođenja upoznati sa računarima.

- Roditelji znaju da Internet postoji i njima je to prilično strašno, nepoznato. Internet ima velike mogućnosti i to je zastrašujuće. Sada kada imam svoje dete, pomislim: 'Ovde ima svega i svačega'. Problem je, zapravo, u tome što roditelji žele da povećaju nadzor i bezbednost braneći deci nešto. Po mom mišljenju, trebalo da roditelji povećaju komunikaciju sa decom, a da deca povećaju komunikaciju sa roditeljima. Onda će roditelji razumeti taj svet Interneta i neće brinuti, pa će obe strane biti srećne - ispričao je u emisiji "Tako stoje stvari" Milan Ilić, jedan od momaka iz ekipe "Jaserštajn".

POTRESNA ISPOVEST HRVATSKOG TATE: Testirao sam ćerku da vidim da li je moja!

Dragi roditelji, ako ste već prevrnuli očima, razmislite na trenutak. Ako detetu zabranite nešto da gleda, ono će to verovatno uraditi krijući. Ako vi sa njim pogledate nešto što smatrate problematičnim, onda ćete moći da mu objasnite zašto je to loše.

Ovaj momak kaže da je magija Interneta upravo u tome što svako može da bira šta će da gleda, ali smatra da roditelji ne treba da dozvole deci da gledaju baš sve.

(VIDEO) UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI! 40 đaka je završilo u HITNOJ, jer su POJELI DUHA!

- Postoje i neke loše stvari na Internetu koje zapravo zaglupljuju generacije. Mi se trudimo da ne budemo deo tog sadržaja. Trudimo se da u zabavni sadržaj unesemo i malo edukativnog.

Iako većina roditelja ne zna za ovaj Jutjub kanal, i oni bi mogli ponešto da nauče o svojoj deci gledajući ove snimke.

ZONA SUMRAKA! Platio sam debelo da mi zaposle ženu, a ona mi je naplatila troduplo!

- Mi smo napravili klipove pet stvari koje mrzim kod roditelja i pet stvari koje mrzim kod dece, baš zato da bismo prikazali dvostranu priču.

POGLEDAJTE ceo intervju sa Milanom Ilićem:

POGLEDAJTE i jedan od klipova ove ekipe:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17