• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

28.09.2016

19:09

(FOTO) SRPKINJE LUDE ZA KINESKIM GUZAMA! Žene se pomamile za silikonskim gaćama koje oblikuju zadnjicu!

Ljubav

(FOTO) SRPKINJE LUDE ZA KINESKIM GUZAMA! Žene se pomamile za silikonskim gaćama koje oblikuju zadnjicu!

Podeli vest

Kineske gaće u koje su ušiveni silikoni koji povećavaju obim ženskih zadnjica, preplavile su prodavnice u Srbiji.

Beograd i Novi Sad postali su prestonice „super“ gaća koji ženske guze pravi obimnijim i obilnijim, a prodavci otkrivaju kako ih kupuju svi, od mladih devojaka do starijih gospođa.

- Poslednjih meseci vlada potpuna pomama. Morali smo da proširimo asortiman. Prvo smo imali samo jednu vrstu, sada već dvadesetak. Razlikuju se po debljini silikona, da li imaju dublji ili kraći struk, da li su oblije, te naravno po boji i dezenu. Cene variraju od 500 do 1000 dinara, a tigraste su poslednji hit. Meni se to lično ne sviđa, jer ipak kad se skinu, istina nas stigne - kaže radnik u jednoj novosadskoj kineskoj prodavnici.

(FOTO/VIDEO) 400 GOLIH GUZA: Armija golaća je utrčala u hladno more - i još plaćaju za to!

Public

Poslovni Kinezi shvatili su želje ali i mogućnosti naših ljudi, pa umesto skupih operacija, nude daleko jeftiniju alternativu. Tako devojke mogu da biraju da li će zadnjicu Kim Kardašijan ili možda Keli Bruk, za samo nekoliko stotina dinara.

Pored gaćica, za 300 dinara mogu se pazariti i silikonski grudnjaci, kako bi efekat "peščanika" bio potpun. 

Dimitrije Panfilov naš najpoznatiji estetski hirurg smatra da mu ovaj novi trend među našim sugrađankama neće pokvariti posao.

- To neće omesti moju klijentelu koja želi da verodostojno pobedi u borbi guzu o guzu. Inače, sve više žena dolazi da poveća zadnjicu, to je sad hit. Radio sam i anketu među klijentima, šta ih prvo privlači. Muškarci su dosadni, redosled im je - zadnjica, grudi pa oči, posle kada se opamete ipak shvate da je to obrnuto – kaže naš hirurg.

(FOTO) ZA LAKU NOĆ! Gola Stanija raspalila maštu muškarcima!

 Panfilov dodaje i da više nije čudno kada muškarci dolaze da povećaju guzu, već je imao na desetine takvih operacija. Ipak, smatra da je Šekspir na kraju uvek u pravu, "ljubav se rađa, živi i umire u očima".

Public
Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 7 godina

Očito da žene ne kapiraju da će pribegavanju veštačkih pomagala samo učiniti da ih svaki muškarac iskoristi i odbaciti.... Muškarac sam i kažem, samo prirodno i nema zime...

Ljubo

pre 7 godina

Da li postajemo najgluplja nacija ...??!! Svi nas " presvlace" ...!

Danas

pre 7 godina

Izgubili smo sve vrijednosti ljudske licnosti . Postajemo obijekti , nazalost radimo na stetu samih nas i nasih buducih narastaja . Zene postaju vijestacke figure , gdje je vazan samo izgled i to sto prvokatniji to bolji . Same dovodimo sebe u poziciju , da u nama gledaju seksualne obijekte.

bosko

pre 7 godina

I pole muskarci varaju...muskarci su prevareni i pre prvog rukovanja....

Miko

pre 2 godine

Ovakvo pomagalo možda treba Kineskinjama, jer i ako su prelepe, ne mogu se baš pohvaliti trćastim zadnjicama. Sa druge strane, Srpkinje često imaju trćaste zadnjice i ovo i sami Kinezi primećuju vrlo dobro. Zato Kinezi obožavaju Srpkinje, baš zbog njihovih atributa, jer znam da Kinezi preferiraju obline na ženama i zato im mnogo više odgovaraju naše žene. Sa druge strane, nama više odgovaraju Kineskinje, jer su manekenski građene. Kinezi će u budućnosti vladati svetom i sve će više naših žena da se udaje za njih.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija