• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

09.10.2016

10:49

GENIJALAN TRIK! Uz pomoć njega vas cipele sa štiklom nikada više neće žuljati!

Ljubav

GENIJALAN TRIK! Uz pomoć njega vas cipele sa štiklom nikada više neće žuljati!

Podeli vest

Stručnjaci tvrde da su neke žene prosto stvorene da nose vrtoglave štikle

Odgovor se ne krije u ulošcima za cipele, preskupim dizajnerskim modelima ili negovanim stopalima, već je reč o nečemu mnogo jednostavnijem: obliku vašeg stopala. Stručnjaci tvrde da su neke žene prosto stvorene da nose vrtoglave štikle, a druge se žale i kada su podignute minimalno.

Ključ je u tome da otkrijete kojoj vrste vi pripadate i zahvaljujući jednostavnom tesktu koji je razvila Ema Sapl, sada to možete da uradite. 

(VIDEO) SUPER TRIK! Kako da vam SVA obuća postane vodootporna!

Ema je stručnjak za stopala i godinama je analizirala žene koje su se žalile na bolove u nogama iako su nosile takozvane udobne ravne cipele.

Ona je razvila test Savršena visina štikle. Evo kako on izgleda. Trebaće vam stolica, metar, olovka i prijatelj.

1. Izujte se, sedite i jednu nogu držite ravno ispred sebe, opustite stopalo. Ukoliko ono prirodno u opuštenom stanju stoji pod pravim uglom u odnosu na vašu ispruženu nogu i ne pada, gležanj vam je manje pokretljiv i biće vam udobnije u ravnoj obući nego na štiklama. Ukoliko vrh stopala pada, i ostaje u ravnoj liniji sa nogom, rođeni ste za štikle!

KOŽA TREBA DA DIŠE Najčešće greške koje pravite sa obućom!

2. Da biste pronašli idealnu visinu štikle, ostanite u istom položaju i neka vam prijatelj pomogne da metar raširite od pete, ravno, to jest paralelno sa podom, onda stavite olovku na jastučiće ispod prstiju tako da formira prav ugao sa metrom.

(VIDEO) ODUVEK STE HTELI DA IMATE KOPITA? Predstavljamo vam "konjske cipele"!

3. Broj na metru na koji padne olovka će biti idealna visina štikle.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17