• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

12.10.2016

10:03

ZORANNAH, ZAR TE NIJE STID?! Srbija je počela da me zamara!

Ljubav

ZORANNAH, ZAR TE NIJE STID?! Srbija je počela da me zamara!

Podeli vest

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, zaradila je u Srbiji fine pare i slavu, a sad kaže d aje Srbija počela da je - zamara!

 

Njen novi dečko fudbaler Danijel Milićević, trenutno igra o Belgiji a Zorana priznaje da više voli da provodi vreme uz njega. 


(FOTO) PLASTIČNNAH! Evo kako je Zorannah izgledala pre posete plastičaru!

- Pa, mi baš nismo na daljinu jer sam ja većinu svog vremena u Belgiji. Tamo mi jednostavno trenutno prija da budem. Srbija je počela dosta da me zamara - rekla je Zorana za emisjju  Ekskluziv. 


(FOTO) ZORANNAH SE NALJUTILLAH! Evo šta je ZABRANILLAH svojim pratiocima na INSTAGRAMU!

Što se venčanja tiče, Zorana kaže da je to veoma daleko, te da trenutno uživaju u vezi ovakvoj kakva jeste. Ipak, sada se kreće u društvu žena fudbalera i primećuje da takav život nije lak. 


(FOTO) OVO je uzor našoj deci! Blogerka OD SILIKONA I FOTOŠOPA!

- Taj život je jako težak i ko misli da je to zanimljivo i da se sve svodi na šoping i na neke izlaske, ne. To je dosadan život i mora da ima ljubavi i razumevanja prema toj drugoj osobi da bi mogao apsolutno da ostaviš sve zbog tog nekoga i živiš tamo negde. Družimo se tamo, idemo zajedno na utakmice i ručkove jer šta da drugo da radiš - požalila se Zorana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 7 godina

Sestro, idi lepo negde pa se odmori od nas a I nama daj vremena da se od tebe odmorimo ili, jos bolje, da te zaboravimo

Kale

pre 7 godina

A jel vama zanimljivo da lazete lude svaki dan? Pa i vi ste se sigurno zamoril ali ne zelite da priznate.

marija

pre 7 godina

Smori nas zeno vise idi vec jednom taman da se malo odmorimo i mi, dosadila si vise sa tim supljim pricama i glupim izjavama. Kome si ti bitna i interesantna.

Nesa

pre 7 godina

"Srbija pocela da je zamara". Takav promasen slucaj, folirant, neradnik koji samo u Srbiji moze da "uspe" (da prezivi a da nista ne radi) izjavljuje da je Srbija zamara. E pa lepo. To je dokaz ga go.no kako god upakujes ono uvek smrdi. I sad zamislite a Novak izjavljuje da se ovde najbolje oseca i jedva ceka da boravi u Srbiji. Velika BLOGERKA i mali Nole.

Tomas Gustaffson

pre 7 godina

Pre ili kasnije, svako pokaže ko je i kakav je, to je neminovnost!!! DEBILČINAH je odavno na javnoj sceni Srbije dobila prostor koji mnogi pametni, vredni i uzoriti mladi ljudi ne mogu dobiti! O parama neću ni da govorim! Kome je uzor ili zanimljiva ova šupljoglavka, koja u Belgiji "ide na utakmice i ručkove, jer tamo nema šta drugo da se radi"(!?!?) taj neka je i dalje "prati" na društvenim mrežama! Šta reći a ne zaplakati!?!?

Marko

pre 7 godina

A cega da je bude stid? Sto ju je zamorila Srbija? Bozeeee

Marko

pre 7 godina

A cega da je bude stid? Sto ju je zamorila Srbija? Bozeeee

golas

pre 7 godina

da je srece da ti i tebi slicne odete iz ove srbije i da se nikada ne vracate!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija