• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.10.2016

19:44

(VIDEO) EMOTIVNA PORUKA BOGOLJUBA KARIĆA: Bez obzira na naše godine, mi smo uvek deca za svoje roditelje...

Ljubav

(VIDEO) EMOTIVNA PORUKA BOGOLJUBA KARIĆA: Bez obzira na naše godine, mi smo uvek deca za svoje roditelje...

Podeli vest

Biznismen Bogoljub Karić objavio je na 'Jutjubu' emotivan video snimak u kome je podsetio na prave vrednosti očuvanja porodice i poštovanja roditelja...

U svom obraćanju, Karić je sa setom u glasu govorio o važnosti poštovanja najbližih, a naročito poštovanja majki.


KARIĆ OTKRIVA: Kvazidemokrate su me proganjale jer sam ih RASTURIO OBIČNOM SALATOM!

- Bez obzira na naše godine, mi smo uvek deca za naše roditelje. Većih zaštitnika za nas nema od roditelja. Oni nam poklanjaju sve, rađaju nas, podižu i stvaraju ljude od nas... A mi treba da im poklonimo samo minimum pažnje, ljubavi, telefonskog poziva ako nismo blizu i to je dovoljno za svakog roditelja. Ne treba nikada da nam bude teško da pozovemo svoje roditelje, da im iskažemo ljubav i zahvalnost za sve ono što su oni učinili za nas - kaže između ostalog Karić u snimku koji je propraćen i ruskim titlom.

Šta je još rekao Bogoljub, pogledajte u videu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 7 godina

Od muzike dostigli do toga...I otac im je bio dobar...samo neka ne zaborave da sve postigli uz pomoć Kosova ovo sad što imaju...

marko

pre 7 godina

neka te neko nauci da platis porez i bices tako dobar kako se predstavljas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija