• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

17.10.2016

13:47

NAJLUKSUZNIJI SMEŠTAJ U NJUJORKU košta 75.000 dolara za jedno noćenje!

Ljubav

NAJLUKSUZNIJI SMEŠTAJ U NJUJORKU košta 75.000 dolara za jedno noćenje!

Podeli vest

Ako želite najluksuzniji smeštaj u Njujorku, treba da izdvojite 75.000 dolara za jedno noćenje

Toliko košta smeštaj u penthausu na vrhu Mark Hotela u Njujorku. Apartman je dizajnirao Žak Frans i uključuje pet soba, četiri kamina, šest kupatila, veliki klavir i dva bara. 

Kao da to nije dovoljno, ima i svoju biblioteku, trpezariju, konzervatorijum i terasu na krovu koja pruža pogled na Central park.

(FOTO) BAJKOVITO: Jezero crvenih lotosa koje oduzima dah!

Ako želite nešto “skromnije”, posetite Taj Varner apartman u “Four Seasons” hotelu u Njujorku, u kom jedna noć košta “samo” 50.000 dolara. 

Ovde goste uslužuje lični batler koji je na raspolaganju 24 sata dnevno. Gosti dobijaju i neograničene količine kavijara, šampanjca, spa usluge i svog šofera koji će ih do željenih delova grada voziti Rolls Royce automobilo
m.

Na trećem mestu najskupljih njujorških prenoćišta je Suite 5000 u Mandarin Oriental New York hotelu, koje košta “tričavih” 36.000 dolara za noć. 

NAJPOPULARNIJI GRADOVI NA GUGLU! Sada znate gde da otputujete!

Gost ovog konačišta ima na raspolaganju ogromnu kolekciju ploča i garderober sa odećom i nakitom koji nose potpis modne kuće Dior.

 

 

May we present The crown jewel of #fsnewyork - The incomparable Ty Warner Penthouse #luxury #fsnewyork #traveltuesday

Фотографија корисника Four Seasons Hotel New York (@fsnewyork) дана 20. Сеп 2016. у 6:57 PDT

 

 

 

Now this is a terrace!

Фотографија корисника The Mark Hotel (@themarkhotelny) дана 5. Сеп 2016. у 3:32 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija