• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

26.10.2016

09:55

PRAVI IZBOR! Pet najboljih destinacija za solo putnike

Ljubav

PRAVI IZBOR! Pet najboljih destinacija za solo putnike

Podeli vest

Ako ste željni mira, tišine i bega od naporne i dosadne svakodnevnice, a ne gube vam se energija i vreme na rasprave u vezi sa izborom hotela, prevoznih sredstava i obilaska turističkih znamenitosti, ovo su prave destinacije za vas...

Indija 

Neke od najpopularnijih istorijskih i kulturoloških destinacija uključuju Delhi, Agru, Džaipur i Mumbaj, kao i izležavanje na plaži Goe. Takođe postoji mogućnost da putovanje u ovu predivnu zemlju obogatite časovima kuvanja, joge i safarijem. 

NIJE POŠALICA: BESPLATAN smeštaj u PARIZU!​

Kina 

Veliki kineski zid i Ratnici od terakote su naprosto nezaobilazne atrakcije, ali ništa manje nećete uživati ni u nekim manje popularnim mestima, poput mirnog vodenog gradića Džuđiađiao. 

Kolumbija 

Kolumbija je raj za ljubitelje kafe, koji mogu da pronađu veliko zadovoljstvo u obilasku plantaža i pržionica pre nego što se zapute u Medelin – jedan od najuzbudljivijih gradova Južne Amerike, kao i Kartagenu, grad na Uneskovoj listi svetske baštine.

Francuska 

Morzine je staro skijalište u Francuskoj koje posećuje veliki broj samaca, što znači da biste na ovom mestu mogli da pronađete mnogo istomišljenika koji sa vama dele ljubav prema skijanju. 

SKANDAL! Aviokompanija dobila dozvolu da meri težinu krupnih putnika!

Španija 

U centru Surjalila u Andaluziji posetioci do mile volje mogu protezati udove koje su mesecima grčili na poslu. Kompleks je okružen predivnim planinama, jezerima i poljima, a na trpezi se dvaput dnevno služe obroci sa organski gajenim povrćem. Čak sedamdeset odsto turista koji dođu u ovo mesto putuju sami.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija