• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

22.11.2016

10:43

(HOT VIDEO) GOLA USRED METROA! Plus sajz manekenka ŠOKIRALA PUTNIKE!

Ljubav

(HOT VIDEO) GOLA USRED METROA! Plus sajz manekenka ŠOKIRALA PUTNIKE!

Podeli vest

Poznata plus-sajz manekenka Iskra Lorens odlučila je da uradi neočekivanu stvar u njujorškoj podzemnoj železnici

  

Istina je da su Njujorčani videli mnogo toga vozeći se u metrou, ali ovo je možda prvi put da je jedna manekenka odlučila da se skine na sred prevoza. 

Pre nego što je skinula garderovu Iskra je ispričala svoju priču o tome kako je naučila da voli svoje telo. 

Primetićete da mnogi putnici nisu ni primetili šta Iskra radi budući da gledali u svoje telefone ili čitali knjige. 

- Odrastala sam mrzeći ono što vidim u ogledalu jer mi je društvo poručivalo da nisam dovoljno dobra. Mislila sam da nešto nije uredu sa mnom jer nisam imala rupu među butinama, jer sam imala celulit i nisam bila mršava. To je ono što čujete u medijima. Tako se prave stadardi lepote, ali mi smo mnogo više od toga - poručila je ona i skunula svoju crnu haljinu pred putnicima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija