• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.12.2016

16:37

ŠTA DA RADITE AKO STE NEZADOVOLJNI KOSOM? Pred frizerom se ne ćuti!

Ljubav

ŠTA DA RADITE AKO STE NEZADOVOLJNI KOSOM? Pred frizerom se ne ćuti!

Podeli vest

Čak 98 odsto žena je nesrećno kada im frizura nije dobra, a polovina od toga je nezadovoljna frizerom. U potrazi za boljim majstorom koji će razumeti njihove želje, često ih menjaju, a tako se uvrežilo i mišljenje da je teže naći dobrog frizera nego dobrog ljubavnika

Pratite ove savete i bićete na pravom putu da uskoro iz salona izađete zadovoljni, piše Hairstyle.com.
Izaberite pravog frizera

(VIDEO) UZ DUBINA TAME: Da li su vam SEKSI ove usne?

Izbor odgovarajućeg frizera je veoma važan. Bilo da ste ga pronašli putem preporuke ili samostalno, važno je da ume da prepozna to što ste vi zamislili.


Ponesite slike frizure kakvu želite

Čak i ukoliko mislite da vaša kosa nema takvu strukturu da iznese određenu frizuru, slika će uvek približnije objasniti koji je vaš krajnji cilj.


Budite otvoreni za sugestije


Dozvolite i frizeru da vam predloži neku promenu.

Shutterstock

Budite precizni u objašnjavanju


Bilo da idete kod svog ili nekog novog frizera, potrudite se da uvek budete precizni u objašnjavanju svoje želje. Ako se šišate, uvek pokažite rukom dokle želite da vam bude kosa.


Budite iskreni ali taktični


Ukoliko vidite da vam frizer šiša kosu, uvija ili fenira na način koji vam ne odgovara, prekinite ga, i to odmah. Iskrenost je veoma cenjena jer ćete na taj način dobiti frizuru kakvu ste i želeli, frizer će vam biti zahvalan na sugestiji, a vi ćete se sigurno vratiti u taj salon.


Promenite frizera ukoliko je potrebno


Ukoliko ste iz jednog ili više razloga konstantno nezadovoljni frizerom, pravo je vreme da promenite salon. Ne dozvolite sebi da vaša kosa trpi jer ste previše učtivi da biste bilo šta rekli.

(VIDEO) ODVELI SU JE KOD FRIZERA, a njena transformacija će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija