• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

06.02.2017

19:33

(FOTO/VIDEO) EVO U ČEMU JE NJENA TAJNA! Rodite se NEOPISIVO LEPI, i sve što vam je potrebno su...

Ljubav

(FOTO/VIDEO) EVO U ČEMU JE NJENA TAJNA! Rodite se NEOPISIVO LEPI, i sve što vam je potrebno su...

Podeli vest

Irina Šajk je supermodel i glumica, jedna od najlepših žena sveta. Njen recept za dobar izgled je toliko jednostavan, da nam dođe da plačemo...

Irina je radila je kampanje za sve veće modne brendove, sarađivala sa čuvenim fotografima današnjice... I ta žena jednostavno nema "loš dan".

Sada je otkrila u čemu je tajna njenog izgleda, u intervjuu za portal Bally, povodom prolećne kampanje ovog brenda čija je glavna zvezda.

- Nema tu nikakve misterije, samo morate da se trudite da živite zdravo. Spavam osam sati

dana, i to mi je neophodno pošto generalno volim da spavam, taj sam tip. Pijem puno vode, koristim kreme za zaštitu od sunca i jedem zdravo... najveći deo vremena - kaže lepotica, koja sad očekuje i svoju prvu bebu.

 

 

A video posted by irinashayk (@irinashayk) on Feb 2, 2017 at 6:37am PST

 

A kad poželi odmor - tu su klasici.  

- Volim Puškina i Dostojevskog, i čitam noću, kad mi je potrebno opuštanje. A kad sam na snimanjima, volim da upoznam ljude sa kojima radim, radije nego da se 'udubim' u telefon ili iPad."

 

 

A video posted by irinashayk (@irinashayk) on Sep 28, 2016 at 8:00am PDT

 

Eto vidite, nije komplikovano. Rodite se neopisivo lepi, i sve što vam je potrebno su san, voda i Dostojevski... I onda izgledate kao na ovim fotografijama:

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Jan 14, 2017 at 11:09am PST

 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Dec 6, 2016 at 5:35am PST

 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Nov 30, 2016 at 10:37am PST

 

 

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Jul 20, 2016 at 2:42pm PDT

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17