• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: elle.rs/Informer.rs

06.03.2017

09:21

DA LI POSTOJI PREČICA DO USPEHA? Saveti žena koje su prošle od trnnja do zvezda!

Ljubav

DA LI POSTOJI PREČICA DO USPEHA? Saveti žena koje su prošle od trnnja do zvezda!

Podeli vest

Sve više žena ima tendenciju da postanu uspešne u poslu kojim se bave. Međutim, to nimalo nije lak posao. Uspeh se ne dešava brzo ni lako, već je produkt dugogodišnjeg, mukotrpnog rada. Časopis "Elle" objedinio je savete žena koje su prošle trnovit put do uspeha

Prodajte sebe, ali ne i svoju dušu 

Potrebno je određeno vreme da počnete da se dokazujete onima kojima treba i da ostali u tom poslu čuju za vaše ime. Najbolji savet koji možete čuti? Ne stidite se! Nikada se nemojte plašiti da nazovete, pošaljete mejl, tražite savet, kažete da nešto ne razumete, postavljate pitanja i slično, ali jako je bitno da poslušate odgovor. Većina ljudi ne ume da sluša, a to je nepoželjna osobina, naročito u poslovnom svetu. 

Kako sa zlonamernim saradnicima? 


U svakom poslu postoje kolege koje se teško nose s konkurencijom i tuđim uspehom ili se provlače na račun tuđeg rada i truda. Sa njima se nije lako nositi, jer niko nije sposoban da ostane imun na takve stvari. 

Nikada se ne izvinjavajte jer ste uspešni. I verujte svojim instinktima. 

Ne "palite" mostove 

Pokušajte da budete dobri sa što više ljudi. Nikad ne znate ko će doći na koju poziciju, ko je s kim dobar, s kim ćete morati da sarađujete. Ne zatvarajte sebi vrata lošim ponašanjem, već negujte dobre odnose sa drugima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija