• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

08.03.2017

10:14

ŠTO VEĆE TO BOLJE? Muškarci otkrili da je ovo SAVRŠENA veličina grudi!

Ljubav

ŠTO VEĆE TO BOLJE? Muškarci otkrili da je ovo SAVRŠENA veličina grudi!

Podeli vest

Muškarci su iskreno priznali kakve ženske grudi najviše zagolicaju njihovu maštu. Otkrili su i koliko su zapravo zadovoljni veličinom grudi svojih partnerki…

Čini se kako postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa – "što veće to bolje". Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine.

Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Europe, idealna veličina grudi je srednja – niti premale, niti prevelike. Korpa grudnjaka koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C.

Više od polovine muškaraca (njih 53,6 posto) izjasnilo se kako su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 posto dok je malim dojkama prezadovoljno 11 posto momaka. Iako, rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B .

TOTALNA SUŠA! Ljudi SVE REĐE imaju seks i niko ne zna zašto je to tako!

Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki.

A znate li gde žive žene s najvećim grudima?

Istraživači su uspoređivali volumen dojki i veličinu korpi grudnjaka.

Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gde žive one s najvećim grudima na svetu, a gde s najmanjim – rekorderke su Amerikanke (belkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke…

MISLILA SAM DA JE MOJ MUŽ DŽEK POT! Posle osam godina braka, doživela sam izdaju!

I srpkinje su učestvovale u istraživanju, ali nije spomenuto na kojem mestu su završile – nisu među prvih 15 država. Ipak, saznali smo kako je prosečna veličina grudnjaka koje nose srpkinje B – što se može svrstati u manje grudi. Za usporedbu, veličine  idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F – grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A košarica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija