• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

23.04.2017

13:25

KOFER PUN GLUPOSTI: Stvari koje NE treba da nosite na putovanje!

Ljubav

KOFER PUN GLUPOSTI: Stvari koje NE treba da nosite na putovanje!

Podeli vest

Niko ne voli da za sobom vuče težak kofe na putovanju, ali nam je on često neophodan jer uvek "moramo da ubacimo još ovo". Evo koje stvari ne treba da nosite na putovanje

Nekako se uvek prevarimo prilikom pakovanja i ponesemo gomilu nepotrebnih stvari pod parolom "možda će mi zatrebati". Olakšajte sebi i ne pakujte ove stvari jer vam sigurno neće trebati na odmoru.

Neudobne cipele

Cipele sa platformom od kojih vas zabole noge, espadrile od čipke koje vam čudno grebu kožu? Ostavite ih kod kuće jer sigurno nećete odlučiti da ih obujete kada krenete u obilazak grada!

Knjige tvrdog poveza

Volite da ponesete knjige na odmor i to je super, ali pametno birajte - ne samo naslove, već i povez. Ne otežavajte prtljag pakovanjem knjige od 700 strana i onih koji imaju tvrdi povez. Uz takve knjige uživajte kod kuće, a na odmor ponesite knjige koje imaju nešto manje strana i "običan", meki povez.

Kupaći u kojem vam nije prijatno

Ako vam je neprijatno da u tom kupaćem stojite ispred ogledala u kupatilu, tek će vam biti neprijatno da u njemu prošetate plažom. Dakle, odaberite kupaći kostim u kojem vam je prijatno i ponesite ga.

Shutterstock

Previše kozmetike

Naročito ako odsedate u hotelu, nema potrebe da nosite šampon, sapun, peškire. Ako niste sigurni da će svega toga biti tamo gde ćete biti smešteni, pozovite da proverite.

Fen za kosu

Važi isto što i za kozmetiku. Ako niste sigurni, pozovite smeštaj i pitajte da li tamo ima fen i spasite sebe dodatne težine kofera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija