• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.08.2017

09:16

POŽURITE! KOMPLEKS „PORTO CARRAS“ SA 35% POPUSTA! Samo u agenciji Travelland!

Ljubav

POŽURITE! KOMPLEKS „PORTO CARRAS“ SA 35% POPUSTA! Samo u agenciji Travelland!

Podeli vest

Poslednjih nekoliko decenija „Porto Carras Grand Resort“ je izuzetno luksuzno mesto turističke ponude Grčke, a do danas je očuvao svoj poseban šarm u moru različitih ponuda Halkidikija. Mnoge planetarno poznate ličnosti odsedale su u ovom kompleksu. Sada sa turističkom agencijom „Travelland“ aranžmani za „Porto Carras“ su postali izuzetno pristupačni

- Imajući u vidu da u pojedinim terminima cela porodica može letovati po ceni već od 1.316 € u hotelu kakav je „Porto Carras Sithonia“, onda se može reći da je ovakav aranžman i više nego pristupačan – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Za hotel „Porto Carras Meliton“ cene se kreću već od 1.184 €.

U hotelu „Porto Carras Meliton“ možete odabrati aranžman sa uslugom noćenje sa doručkom, polupansion ili punpansion, dok hotel „Porto Carras Sithonia“ nudi samo uslugu „all inclusive“. Hoteli „Porto Carras Sithonia“ ili „Porto Carras Meliton“ jedino su u agenciji „Travelland“ raspoloživi u pojedinim terminima, za koje je odavno zaustavljena prodaja u drugim agencijama. Turistička agencija „Travelland“ ima ekskluzivnu prodaju za ceo hotelski kompleks „Porto Carras Grand Resort“.

- U ovom trenutku imamo raspoloživost već za 9. ili 10. avgust za hotel „Porto Carras Sithonia“ – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Pored ekskluzivne prodaje i raspoloživih termina, turistička agencija „Travelland“ nudi 35% popusta na zvanične cene, pa je „last minute“ ponuda zaista izuzetna.

Promo

Ljubitelji Grčke uglavnom znaju za kvalitet hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“. Oba hotela su kategorisana su sa 5 zvezdica i deo su eksluzivnog hotelskog kompleksa „Porto Carras Grand Resort“. Ovaj kompleks se nalazi na samoj obali zaliva Toroneos na nekoliko hektara hotelskog imanja koje obuhvata uređene vrtove, vinograd sa sopstvenom vinarijom, golf teren, marinu, kazino, spa centar...

- Pored sopstvenog prevoza moguće je uplatiti avio-čarter prevoz do Soluna, sa organizovanim transferom od aerodroma do hotela – naglašava Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – U pojedinim smenama agencija odobrava besplatnu avio-kartu za dete u pratnji dve odrasle osobe.

Sve sobe hotela „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa pogledom na Toroneos zaliv i teren za golf. Sve imaju satelitsku televiziju, mermerna kupatila, klima uređaj, fen za kosu. Pored golf terena u ponudi su i drugi sportski tereni, teretana, spa, bazen sa morkom vodom, animacije i škola jahanja. Hoteli „Porto Carras Sithonia“ i „Porto Carras Meliton“ imaju više restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom. U okviru nekoliko barova koje sadrže ovi hoteli, mogu se probati vina koja su proizvod dobijen iz hotelskih vinograda.

- Samo u agenciji „Travelland“ moguće je izvršiti rezervaciju u standardnim sobama oba hotela „Porto Carras“ za porodice sa dvoje mlađe dece – navodi Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Naravno, svako može uplatiti veće smeštajne jedinice za koje se takođe odobrava 35% popusta u svim terminima do kraja sezone.

Hoteli još poseduju i besplatan parking, market, spa centar, zatvoreni bazen, frizerski salon... Gradić Neos Marmaras je udaljen samo 1,5 km od hotela, ali je ceo kompleks „Porto Carras Grand Resort“ toliko posebna priča, da ne morate nijednom izlaziti iz hotelskog kompleksa.

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije ostalo još mnogo raspoloživih kapaciteta iz „last minute“ ponude, a situacija se menja iz minuta u minut. Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u prostorijama agencije „Travelland“ na adresi Dobračina 43 u Beogradu ili dobiti više informacija na www.travelland.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija