• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.08.2017

11:42

AKCIJA U AGENCIJI „TRAVELLAND“! LUKSUZNI HOTELI HALKIDIKIJA nikada bliži sa avio-prevozom!

Ljubav

AKCIJA U AGENCIJI „TRAVELLAND“! LUKSUZNI HOTELI HALKIDIKIJA nikada bliži sa avio-prevozom!

Podeli vest

Turistička agencija „Travelland“ i ovog leta ne prestaje sa iznenađenjima i „last minute“ akcijama. Organizovanim čarter letovima do Soluna, sa agencijom „Travelland“ možete već za par sati biti na nekoj od prelepih plaža Halkidikija ili Olimpske regije

- Naši klijenti odavno mogu uživati u povoljnom avio-prevozu i transferima od Soluna do odabranih hotela – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Cena povratne avio-karte iznosi samo 125 € za odrasle i 105 € za decu. I to nije sve, pošto smo pripremili zaista izuzetna „last minute“ iznenađenja.

Uverili smo se da u turističkoj agenciji „Travelland“ zaista imaju odličnu „last minute“ ponudu, sa polascima već od 10. avgusta. U ovoj agenciji preporučuju hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Melition 5* sa trenutnih 35% popusta. Po cenama već od 1.222 € za hotel Porto Carras Sithonia 5* i već od 1.184 € za hotel Porto Carras Meliton 5*, ovaj kompleks se izdvaja odličnom cenom, pored dobro poznatog kvaliteta.

Promo

- Posebna akcija za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* odnosi se na tačno određene smene – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Ukoliko odaberete avio-prevoz za hotel Porto Carras Sithonia 5* u terminima od 20.08, od 30.08. ili od 09.09. agencija „Travelland“ poklanja jednu avio-kartu za dete u pratnji dve odrasle osobe.

Ovakvu povoljnost nemaju samo aranžmani za ova dva hotela. U agenciji „Travelland“ pripremili su gratis avio-karte u kombinaciji sa još nekim hotelima na Halkidikiju i Olimpskoj regiji. Na već snižene cene iz svoje „last minute“ ponude, agencija „Travelland“ odobrava gratis karte za jedno dete u pratnji dve odrasle osobe za aranžmane koji podrazumevaju hotele Cronwell Platamon Resort 5*, Cronwell Sermilia 5*, Aristoteles Beach 4*, Hanioti Grand Otel 4*, Hanioti Grand Victoria 2*.

- Za većinu hotela iz naše „last minute“ ponude odobravamo gratis kartu za jedno dete, koje putuje u pratnji dve odrasle osobe, u određenim ternima – nastavio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Imajući u vidu da za pojedine hotele, kao što je Aristoteles Beach 4* odobravamo 50% popusta u „last minute“ akciji, onda je ovakav aranžman sa jednom gratis kartom više nego povoljan.

Aranžman za hotel Aristoteles Beach 4* moguće je uplatiti po ceni već od 854 € za celu porodicu, što je sa uslugom „all inclusive“ odičan odnos cene i kvaliteta. Agencija „Travelland“ odobrava 27% popusta na aranžmane za hotel Cronwell Platamon Resort 5*, dok u ovom trenutku aktuelni popust za hotel Cronwell Sermilia 5* iznosi čak 32%. Oba hotela su deo poznatog hotelskog lanca Cronwell. Za hotele Hanioti Grand Victoria 2* i Hanioti Grand Otel 4* turistička agencija „Travelland“ odobrava takođe 32% popusta, pored gratis karte za jedno dete.

- Kada su ovakve akcije u pitanju, najvažnije je požuriti sa uplatom aranžmana – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nije ostalo još mnogo slobodnih kapaciteta, a potražnja je velika.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija