• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2017

19:32

PUDER FISKIRA RUŽ! Saveti kako da vam karmin bude postojan!

Ljubav

PUDER FISKIRA RUŽ! Saveti kako da vam karmin bude postojan!

Podeli vest

Dame koje su navikle i da na 35 stepeni budu tip-top sređene dobro znaju sve trikove da šminku održe postojanom

Ipak, šta da radi prosečna žena koja nema ni dovoljno para ni vremena da sa svim tim "eksperimentiše". Monika Bluder, profesionalna šminkerka poznatih ličnosti, među kojima su i glumice Megan Foks i Džesika Alba, kaže da je po vrelini ženama dovoljna i tonirana krema i postojan ruž, piše "Kosmopoliten".

- Sa ružom na usnama se svaka žena oseća prijatnije. To je sasvim dovoljno šminke, a važno je jedino da što duže traje tokom dana - kaže Bluderova, i otkriva trik kojim se to može postići uz pomoć proizvoda koje sigurno imate u neseseru.

1. Korektor
Na čiste i pilingom očišćene usne nanesite korektor za podočnjake. Obratite pažnju da bude hidratantan i vodootporan.
2. Olovka u boji kože
Olovkom za usne boje kože uokvirite usne. Ovaj detalj je izuzetno važan i na njega mnogi zaboravljaju, a i greše stavljajući olovku u boji ruža.
3. Četkica za nanošenje karmina
Klasičnim mazanjem ruža za usne nikada ih nećete dovoljno precizno našminkati, ali to nije glavni razlog zbog kojeg biste trebalo da koristite četkicu. Naime, na ovaj način ruž nanosite u slojevima koji bolje prianjaju na kožu usana.
4. Puder za matiranje
Pritisnite usne na papirnu maramicu da biste odstranili višak ulja pa polako prstima nanesite prah puder za matiranje.
5. Mat ruž
Najbolje bi bilo da završni sloj ruža bude u istoj nijansi, i to mat. Opet četkicom još jednom nanesite tanak sloj karmina. Tako će sigurno biti postojan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija