• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

01.09.2017

09:36

SJAJNE AKCIJSKE CENE KON TIKIJA ZA KASANDRU I SKIJATOS! Za vaše dete gratis smeštaj i besplatna avio-karta!

Ljubav

SJAJNE AKCIJSKE CENE KON TIKIJA ZA KASANDRU I SKIJATOS! Za vaše dete gratis smeštaj i besplatna avio-karta!

Podeli vest

Kon Tiki i u septembru ima čarter letove do Soluna ali i do božanstvenih grčkih ostrva. Za sve ove destinacije agencija Kon Tiki daruje putnicima septembarske cene odnosno povoljnosti kroz akciju s naslovom “Paket za dvoje”

Jedan od predloga je da uživate u čaroliji koju daruje možda i najatraktivniji deo grčke kontinetalne obale. Tačnije da posle leta do Soluna (9. septembra), leto provedete na Kasandri, najgušće naseljenom “prstu” Halkidikija. Pored prelepe kilometrima duge razuđene obale, bujne prirode i kristalno čiste morske vode, ova destinacija nudi i razne druge interesantne turističke sadržaje. Na Kasandri postoji mnoštvo kafića, diskoteka i klubova, koji mladima i onima koji se tako osećaju, nude dobra mesta za izlaske i provod. Veliki broj taverni i restorana pružaju priliku za nešto mirniji način provoda, prvenstveno za one koji letuju sa porodicom, i one koji žele mir i tišinu, bez velikih gužvi.

Promo

Za termin 9. do 19. septembar u cenu aranžmana s popriličnim popustima osim avio-karte, transfera u Grčkoj i usluga vodiča, uračunat je i smeštaj u sledećim objektima: Vila Akritas  - najam 1/4 apartmana uz novu cenu (stara 229 evra) od 179 evra po osobi. Dodatni benefit je gratis smeštaj i avio-karta za dete do osam (8) godina.

U Hanioti Melathron 4* hotelu polupansion u standardnoj sobi u akcijskoj ponudi “Paket za dvoje” košta 799 evra. Naravno za dve osobe uz fanatastičan benefit: gratis smeštaj i avio-prevoz za treću osobu.

Kon Tiikijeva akcija “Paket za dvoje” važi i za ostrvo Skijatos ili kap rose na tirkizu Mediterana kako mu još tepaju. Peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skijatos među najatraktivnija ostrva Sredozemlja. Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice...

Promo

Za polazak 9. septembra aranžman u trajanju od 11 dana sa 10 noćenja takođe je u kategoriji „Paketa za dvoje“ što znači da sve one koji se odluče za ovu varijantu čekaju veliki popusti u ceni aranžmana. Iz bogate ponude izdvajamo...

Telis Studio po cena 658 evra za dve osobe. Reč je o njamu apartmana koji je zarad pozicije i mnogo čega drugog idealan za parove . Najprodavanija vila tokom letnje sezone na Skijatosu bila je Thoros House. Septembarska cena u “Paketu za dvoje”, za najam apartmana, iznosi 598 evra.

Idealan odnos cene i kvaliteta važi za Belvedere Hotel 4* . Cena aranžmana za dvoje – 958 evra
. Ukoliko se odlučite za porodičnu variujantu odmora na Skijatosu u septembru preporuka je da to bude u hotelu Skiathos Palace 4*. Cena po osobi je 859 evra za polupansionsku uslugu od 11 dana sa 10 noćenja.

Kon Tiki u septembru ima čarter letove i do božanstvenih grčkih ostrva. Za čarter let do ostrva Skijatos 30.avgusta,agencija Kon Tiki daruje putnicima septembarske cene odnosno sve povoljnosti iz Paketa za dvoje. Predlog je da uživate u čaroliji koju daruje jedan od najatraktivnijih hotela ostrva. Reč
je o hotelu Skiathos Palace 4*  koji je okružen borovom šumom   i nalazi se na uzvišenju sa kojeg se pruža zadivljujući pogled na čuvenu plažu Kukunaries od koje je udaljen 250 metara. Usluga u hotelu Skiathos Palace je na bazi polupansiona. Cena paket aranžmana, 11 dana/10 noćenja), u sobi sa pogledom na planinu je usmesto dojučerašnjih 909 evra sada - 699 evra . Za sobu sa pogledom na more ušteda je 220 evra jer je usmesto cene od 1.089 evra na snazi ona od 869 evra po osobi.  Dodatni benifit za čarter let 30. avgusta je bespalatan smeštaj kao i avio-karta za prvo dete do 12 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija