• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

15.09.2017

17:07

TRIKOVI PROFESIONALNIH ŠMINKERA: Krejon umesto ruža!

Ljubav

TRIKOVI PROFESIONALNIH ŠMINKERA: Krejon umesto ruža!

Podeli vest

Olovka za usne boje mesa koju može da se nanesete umesto ruža i da deluje što prirodnije

Tražite olovku za usne boje mesa koju možete da nanesete umesto ruža, ali tako da ostane postojana i da naravno deluje što prirodnije? Upravo za taj, "prirodan" izgled morate malo da se potrudite, a u tome vam mogu pomoći trikovi profesionalnih šminkera.

* Olovku za usne u tačkicama nanesite oko usana i zatim ih sve lagano spojite, samo pazite da sledite prirodnu liniju usana.

* Nanesite olovku koja je slična prirodnoj boji vaših usana, a zatim dodajte malo sjaja na gornju i sredinu donje usne.

* Ako vam olovka previše isušuje usne, pet minuta pre šminkanja utapkajte na balzam za negu.

* Ukoliko vam je gornja usna tanja od donje (ili obrnuto), svetliju nijansu nanesite na istanjeniji deo, a malo tamniju olovku na naglašeniju usnu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija