• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Facebook/Informer.rs

02.10.2017

11:27

Iskrena, ali tužna ispovest doktora: DANAS SMO IZGUBILI JEDAN ŽIVOT RAĐAJUĆI NOVI!

Ljubav

Iskrena, ali tužna ispovest doktora: DANAS SMO IZGUBILI JEDAN ŽIVOT RAĐAJUĆI NOVI!

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici "Poruka u boci" osvanuo je tekst nepoznatog autora koji je potresao mnoge

Nije poznato ko je doktor, kao ni bolnica u kojoj radi, ali ono što mu se desilo nateraće vam suze na oči. 

"Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor porodio sam puno trudnica i svaki put kada uđem u salu molim Boga da nagradi sve majke.

Bol koji žene podnose u porodilištu je neopisiv i on ne uključuje devet meseci trudnoće. Prolaze kroz puno toga samo da bi na svet donele novi život.

Danas sam plakao jer sam izgubio jednu ženu, ne molimo se za ovakve stvari ali ponekad Bog ima drugačije planove. Zašto je slučaj ove žene bio tako bolan? Ona nije mogla da ima dece 14 godina! Pokušali smo IVF i puno drugih metoda koje su poznate čoveku, žena je prošla kroz puno toga.

MOŽEMO SMANJITI SMRTNOST DECE! Naučnici otkrili šta je uzrok prevremenog porođaja!

Na kraju Bog je počastio, bilo je to iznad nauke i ljudskog znanja. Bila je trudna uprkos tome što što je imala ciste na jajnicima i punu maternicu mioma.

Njeni miomi su počeli da nestaju i sve je bio u redu, znao sam da će Bog uraditi ono što nama izgleda neverovatno iz svoje veličanstvenosti i milosti.

Nakon devet meseci, došlo je vreme porođaja, njen muž je doveo u bolnicu i brzo sam ostavio sve što sam radio kako bih je posetio. Satima se porađala, nakon sedam sati bilo je toliko bolno da sam odlučio da je otvorim.

Izgubili smo je, ali beba je bila živa. Pre nego što je umrla, držala je bebu u rukama i nasmešila se, rekla ''Bog je najveći'' i onda je umrla.

Bio sam potresen i tužan, otišao sam do njenog muža da mu kažem šta se dogodilo, a nakon što je čuo onesvestio se, njegov srećan dan se pretvorio u tužan. Danas smo izgubili jedan život rađajući novi.

Molim vas poštujte žene, jer one prolaze kroz dolinu smrti samo da bi donele novi život. Poštujte svoje žene! Nositi bebu devet meseci nije šala, a porađati se satima samo da bi rodila vaše dete je velika žrtva.

Molim Boga da zaštiti svakoga ko čita ovo, a naročito trudnice, molim vas da budu u vašim molitvama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija