• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.10.2017

07:04

UŠTEDITE VREME I NOVAC! Ana se potpuno šokirala kada je videla razliku!

Ljubav

UŠTEDITE VREME I NOVAC! Ana se potpuno šokirala kada je videla razliku!

Podeli vest

Ana je napokon odlučila da renovira kuhinju, a kada je krenula u potragu za novim kuhinjskim aparatima otkrila je koliko vremena i novca može da uštedi ako bude pametno kupovala. Već se pripremila na to da će morati da odvoji puno vremena za obilazak prodavnica bele tehnike sve dok joj prijateljica nije spomenula da bi sve što joj treba mogla da pregleda i naručiti putem interneta

Prijateljica joj je savetovala da pre pretraživanja na Guglu instalira besplatan dodatak za Chrome pregledač 1-2- 3 Kupovina s Idealno.rs koji će joj skratiti vreme pretraživanja i pomoći joj da sazna sve o ponudama i cenama traženih proizvoda u domaćim veb prodavnicama.

Zamolili smo Anu da nam otkrije ključne savete koje je dobila od prijateljice i kojima se vodila prilikom biranja bele tehnike i malih kućnih aparata u veb prodavnicama:


1. Kupovinu započnite u onlajn tržnom centru Idealno.rs (220.000 proizvoda iz preko 240
prodavnica)
2. Uporedite cene u različitim prodavnicama
3. Čitajte mišljenja i komentare drugih kupaca
4. Precizno i detaljno proverite dimenzije, materijale i boje nameštaja
5. U veb prodavnici detaljno proverite uslove dostave i povrata proizvoda
6. Svakako ne zaboravite da instalirate besplatan dodatak za pregledač 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs

Idealno.rs

 

Nemojte zanemariti ponude na vebu!


Renoviranje kuhinje nije lagan zadatak i uglavnom zahteva mnogo planiranja i ulaganja. Čak i onda kada
sve ide po planu treba se naoružati strpljenjem, a Ana je bila srećna što je otkrila način na koji će sačuvati
svoje živce, vreme i novac. Potragu je započela u onlajn tržnom centru u kojem je mogla da pregleda i
upoređuje sve proizvode na jednom mestu.

„Ako stvarno želite da uštedite, definitivno ne smete da zanemarite ponude na vebu! Velika prednost je kada na jednom mestu možete da pregledate i uporedite sve što vam treba za novu kuhinju – kuhinjske elemente, sudopere i slavine, kuhinjske blokove, belu tehniku i sve moguće male kućne aparate.“

Glavna prednost kupovine putem onlajn platforme Idealno.rs je jednostavnost upoređivanja.
Upoređivanje proizvoda, prodavnica i uslova kupovine će definitivno pomoći da sve ostane u okviru
budžeta. A možda uspete i da uštedite i za ušteđenu razliku kupite novu mikrotalasnu rernu ili da
zamenite staru komodu u trpezariji.

 

Spasite budžet pametnom kupovinom!


Budžet igra ogromnu ulogu u planiranju kupovine nove kuhinje, a posebno novih kuhinjskih aparata.
Kupovati ih na komad ili odjednom, ima svojih mana i prednosti, ali ako to sebi možete da priuštite,
dobra ideja je da ih kupite odjednom jer se tako mogu ostvariti dodatne uštede u veb prodavnicama, a
kada se sve završi bićete srećni i zadovoljni u potpuno renoviranoj kuhinji.

Najveći trošak će sigurno biti kupovina bele tehnike kao što je novi frižider, sudomašina i neizostavni aparati za kuvanje: ploče za kuvanje, rerne ili šporeti i kuhinjski aspiratori.

Idealno.rs

„Najveći izazov mi je bio da pronađem model sudomašine koja bi mi odgovarala po karakteristikama i dimenzijama. Prilikom kupovine bele tehnike sam se uglavnom vodila time da aparati budu barem A++ klase.“

I tu je ponuda veb prodavnica u ogromnoj prednosti nad fizičkim prodavnicama, jer osim što obilasci
prodavnica zahtevaju jako puno vremena, velike su šanse da ćete baš u veb prodavnicama brže pronaći
baš taj specifičan model koji ste zamislili – bez obzira da li je reč o sudomašini ili novoj sudoperi.

 

Oduševite se aktuelnim akcijskim katalozima u digitalnom obliku


Na portalu Idealno.rs Ana je otkrila i pretraživanje kataloga koje je potrošačima jedna od najomiljenijih
funkcionalnosti portala. Na stranici katalozi.idealno.rs mogu da se prelistavaju svi aktuelni katalozi i leci
supermarketa, robnih kuća, prodavnica, pa čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brendova.

Na Idealno.rs aktuelni katalozi i leci mogu da se pretražuju i uz pomoć brzog polja za pretragu koje će izdvojiti sve kataloge u kojima se pominje traženi proizvod. Zahvaljujući digitalnim katalozima Ani su sve važne informacije bile u svakom trenutku samo na jedan klik od nje.

 

Veličina je bitna!


„Prijatno sam se iznenadila kada sam shvatila da ionako sve velike robne kuće svoju ponudu prikazuju na
idealno.rs, ali potpuno iznenađenje su bile male specijalizovane prodavnice u kojima sam pronašla
nekoliko zanimljivih proizvoda koje nigde drugde nisam videla.“

Veličina ponude je uz povoljne cene jedna od najvećih prednosti kupovine na internetu. A kada ponudu najrazličitijih veb prodavnica možete da pregledate na jednom mestu, štedite zaista puno vremena. Pored toga, veliku pomoć prilikom biranja donose i komentari kupaca koji već imaju iskustva s tim proizvodom ili čak s kupovinom u nekoj određenoj prodavnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 6 godina

Odličan izvor informacija za sve što ti treba... ja ih koristim već dugo i uvek pronađem šta mi treba po najboljoj ceni ;)

Izbori 2024

Vesti

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu
Društvo

Osvojili su najviše glasova: Dunav osiguranje dobitnik priznanja "Moj izbor" za 2024. godinu

Prema glasovima potrošača Srbije, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova, Kompaniji „Dunav osiguranje“ dodeljeno je priznanje „Moj izbor“ u kategoriji „Osiguravajuća društva“. Priznanje „Moj izbor“, koje se dodeljuje brendovima iz Srbije kojima se najviše veruje, već 14 godina u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda.

28.03.2024

16:02

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!
Zašto ovo Amerika dozvoljava

Da li je reč samo o demenciji?! Bajden traži dozvolu da govori, iako je on navodno predsednik! Pametnom sve jasno!

Kojim putem da hodam, gde se nalazimo, koja je ovo godina?! Ili, ko sedi pored mene u ovom intervjuu, gde je Džil da mi pomogne sa ovim, jeli neko ovde? (govori u svoju slušalicu dok čeka da mu vođe daju jednostavna uputstva)... Ovo su pitanja koja Bajden postavlja kad god daje intervjue ili završi čitanje sa telepromptera na govornici.

28.03.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija