• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2017

18:33

KAFA HRANI KOŽU! Iskoristite crni napitak umesto kozmetičkih preparata!

Ljubav

KAFA HRANI KOŽU! Iskoristite crni napitak umesto kozmetičkih preparata!

Podeli vest

Masaža kafom popularna je u borbi protiv celulita i mnoge žene su isprobale taj tretman. Njen glavni sastojak kofein podstiče brže izlučivanje štetnih materija iz tela, pa ga zato ima i u preparatima namenjenim za negu lica i tela

Umesto da ih kupujete, lako možete i kod kuće napraviti maske za čišćenje kože, koju s jeseni treba osvežiti i podstaći cirkulaciju.

* Za najjednostavniji piling dovoljan vam je talog kafe, koji ostaje u šoljici kad je popijete, i malo vode. Talog malo razmutite pa pet-deset minuta utrljavajte u čistu kožu lica. Posle masaže isperite lice mlakom vodom.

* Ako vam je koža suva, talogu kafe dodajte malo maslinovog ili kokosovog ulja. Posle toga, koža će biti glatka i meka.

* Maska od kafe, kakaoa sa mlekom ili jogurtom se preporučuje za otčepljivanje pora. Pomešajte po dve kašičice mlevene kafe, dve kafe kakaoa, tri kašike punomasnog mleka ili jogurta i kašiku meda. Nanesite na lice, a posle 15 minuta isperite mlakom vodom. Dok nanosite masku, lagano masirajte lice kružnim pokretima da biste podstakli cirkulaciju.

* Piling celog tela uradite pre kupanja s tri kašike taloga kafe, kašikom maslinovog ulja i žutog šećera. Smesu umasirajte u kožu, pa isperite. Koža će biti glatka i lakše će upiti hranljive sastojke iz mleka za telo koje koristite.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija