• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

30.12.2017

14:38

U 2/3 SLUČAJEVA ŽENE ODLUČUJU gde će porodica živeti!

Ljubav

U 2/3 SLUČAJEVA ŽENE ODLUČUJU gde će porodica živeti!

Podeli vest

Čak 70 odsto muškaraca nema problem s tim da žena bira kuću ili stan, a tri od četiri žene smatraju da je to sasvim "normalno" i da je odluka o lokaciji doma njihova

Žene imaju zadnju reč u odabiru doma koji će deliti s partnerom, pokazala je nova studija britanske kompanije za nekretnine sprovedena na više od dve hiljade ljudi. Prema njoj, žene čak u 68 odsto slučajeva odlučuju koji će stan ili kuću iznajmiti ili kupiti. 
Trećina žena smatra da je to sasvim normalno, a 73 odsto njih preuzeće na sebe gledanje oglasa, organizovanje poseta potencijalnim domovima i razgovor s agencijama za nekretnine. Većina muškaraca nema ništa protiv toga, a čak 70 odsto zbog toga je srećno. Skoro polovina muškaraca čak bi pristala i na ženinu odluku o novom domu bez da su uopšte videli nekretninu. 

Iako se većina parova slaže da bi odluka o novom domu trebalo da bude zajednička, istraživači zaključuju da muškarci većinom misle da je to više ženska oblast interesovanja. Uprkos navodnom verovanju u prosuđivanje svoje bolje polovine, 30 odsto muškaraca kažu da su kupili nekretninu koja im se ne sviđa kako bi udovoljili svojoj ženi.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija