• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2018

22:46

HOROSKOP ZA SREDU 10. JANUAR: DEVICA pokreće privatan biznis, BIK se zaljubljuje!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 10. JANUAR: DEVICA pokreće privatan biznis, BIK se zaljubljuje!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Iako ste vi osoba od akcije, praktična strana ljubavi vam nije jača strana. POSAO: Nepovoljna situacija ako radite u većem sistemu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da prisustvujete nekom događaju na kom može biti prilike za ljubav. POSAO: Partnerski posao ili rad u grupi. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BLIZANCI
LJUBAV: Desiće se nešto zbog čega ćete morati da se prepustite struji, čak i ako vam se okolnosti ne dopadaju. POSAO: Oprezno s novcem. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RAK
LJUBAV: Potrebno je da ojačate volju kako biste odoleli iskušenjima. POSAO: Vaša firma bi mogla da upadne u finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Bićete vrlo komunikativni, što će vam obezbediti prilike za ljubav. POSAO: Nema naročitih događaja osim ako radite u sferi zabave. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Bićete neobično zainteresovani za razne vrste iskustava. POSAO: Razmišljaćete o mogućnostima određenog privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Nema posebnih dešavanja u stvarnosti, ali u mašti je sve moguće. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Bićete skloni infekcijama.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za napredak u ljubavnom životu. POSAO: Uspeh ili prilike u vezi s poslom. Iskoristite povoljan period. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Nestabilnost i nesporazumi ako ne uspostavite jasnu komunikaciju. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa javnim nastupom. ZDRAVLJE: Manjak apetita.

JARAC
LJUBAV: Nostalgično ćete razmišljati o starim ljubavima. POSAO: Pozitivne promene, a možda i novi pravac u karijeri ako postoje uslovi. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaše društvene veze pomoći će da nađete ljubav. POSAO: Konačno će se neke prilike ukazati, pa bi trebalo da ih iskoristite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Problemi u vezi zbog neiskrenosti. Moguća je i prevara ili probuđen interes za nekog drugog. POSAO: Nadređeni će vas pohvaliti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija