• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.01.2018

09:36

POŽURITE DA UGRABITE OGROMNE POPUSTE NA RANE REZERVACIJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ!

Ljubav

POŽURITE DA UGRABITE OGROMNE POPUSTE NA RANE REZERVACIJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ!

Podeli vest

Veoma povoljne cene su razlog zbog koga se sve više ljudi odlučuje na rane rezervacije svog odmora. Sniženja su velika a kao i prethodnih godina, turistička agencija ,,Travelland” je iznela svoju široku ponudu te uveliko možete rezervisati svoje letovanje. Najpopularnija je, kao i svake godine Grčka, zemlja bajkovite prirode, čudesne klime i veličanstvenog arheološkog i istorijskog blaga

,,Travelland” iz svoje bogate ponude hotela u Grčkoj izdvaja, pre svega, nekoliko hotela iz kategorije 5 zvezica na Sitoniji. Čuveni, veoma luksuzni Porto Carras Grand Resort u čijem sklopu su hoteli Meliton i Sithonia je jedan od najpopularnijih. U Meliton hotelu možete letovati po cenama sniženim za čak 45% a u Sithonia hotelu po cenama sniženim za 42%.

Nedaleko od njih smešteno je malo mesto Nikiti u kom se nalazi hotel Athena Pallas Village koji takođe nudi uslugu od 5 zvezdica. Ako su vam ipak interesantniji hoteli sa nešto manje zvezdica, ,,Travelland” na Sitoniji izdvaja Elea Village 3* i Lily Ann Village 3* kao i mali ušuškan hotel nadomak plaže u mestu Vurvuru – Diaporos. Za ove hotele su aktuelni popusti koji idu do 32%.

Promo

  Na Kasandri se, već nekoliko godina unazad, od hotela izdvajaju Miraggio Thermal Spa sa 5 zvezdica u mestu Paliouri, Grand Otel sa četiri, Grand Victoria i Naias sa po tri zvezdice u prelepom Haniotiju. ,;Travelland” svake godine pa i ove, ima veoma interesantne ponude za Pefkohori. Izdvajaju se hoteli Anna i Atrium, dok se u mestu Kriopigi izdvaja Pashos. Simantro Beach hotel sa 4 zvezdice jedan je od najlepših u mestu Sani.

Jedno od sigurno omiljenih letovališta, naročito za mlađe generacije, svakako je Kalitea. Plaža u Kalitei je među najposjećenijima na čitavom Halkidikiju. Kristalno čisto more i bujna vegetacija nude idealno okruženje za sve posetioce a hoteli koje ,,Travelland” ovog puta preporučuje su Theophano Imperial Palace sa 5 zvezdica, Athos Palace i Pallini Beach sa po četiri zvezdice. Odmor u njima možete rezervisati po 32% sniženoj ceni. 

Promo

Pored njih ,,Travelland” nudi smeštaj i u Cronwell Platamon Resort-u u Platamonu i Cronwell Sermilia Resort-u u Psakoudiji. Rane rezervacije su idealna prilika da smeštaj u ekskluzivnim Cronwell hotelima obezbedite sa popustom koji ide i do 40%!

U Uranopolisu, malom letovalištu na obali Singidskog zaliva, ističe se hotel Alexandros Palace sa 5 zvezdica i mnogobrojnim sadržajem koji svake godine oduševljava sve veći broj gostiju. Za smeštaj u njemu je trenutno aktuelan popust od 28%.

Ako ste ljubitelje ostrva sigurno će vam se dopasti Tasos, čuven po svom epitetu ,,šuma koja plovi”. Luksuz na Tasosu možete iskusiti u Thassos Grand Resortu sa 5 zvezdica po ceni sniženoj za čak 42%. Vrhunska usluga tokom cele sezone je zagarantovana i onima koji se odluče da letuju u kompleksu Makryammos Bungalows 4*, smeštenom na samoj plaži u čijem okruženju se nalazi bujna vegetacija. 

U ,,Travellandu” preporučuju i fenomenalan Lucy hotel sa 5 zvezdica, jedan od najpoznatijih u Kavali koji svake godine ugosti mnogo gostiju iz naše zemlje a za koji važi popust od 29%.

Idući dalje ka istoku izdvaja se Aleksandropolis, živopisan lučki grad u blizini granice sa Bugarskom i Turskom. Nazivaju ga „Vrata istoka“ jer je izgradjen na raskrsnici izmedju Egejskog i Crnog mora, Grčke i evropskih zemalja, istoka i zapada. U ,,Travellandu” su kao super ponudu izdvojili hotele FilosXenia Ismaros i Grecotel Egnatia, oba sa po 4 zvezdice.

Promo

Ako vas, ipak, više privlači smeštaj apartmanskog tipa u ,,Travellandu” su aktuelne specijalne ponude putem kojih možete u predsezoni boraviti u Grčkim letovalištima čak 10 dana za svega 39€ sa uračunatim prevozom!

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu http://www.travelland.rs/ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija