• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2018

21:53

HOROSKOP ZA SUBOTU 27. JANUAR: STRELAC u finasijskim problemima,  OVNU uzbudljiva ljubavna prilika!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 27. JANUAR: STRELAC u finasijskim problemima, OVNU uzbudljiva ljubavna prilika!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Danas biste mogli imati uzbudljivu i vrlo zadovoljavajuću priliku. POSAO: Povoljan dan za one na liderskoj poziciji. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BIK
LJUBAV: Ljubavni život je u pozitivnoj fazi. Dozvolite da se desi ono što se samo nameće. POSAO: Imaćete priliku da testirate sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko sa kim radite ili imate poslovni odnos. Moguć i fizički kontakt. POSAO: Poboljšanje uslova rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Vaša uporna potraga za nekom prilikom biće jalova. POSAO: Bićete raspoloženi za promenu karijere i okolnosti će vam ići naruku. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

LAV
LJUBAV: Bićete usmereni na poznanstva i komunikaciju, ako do sada niste našli ljubav. POSAO: Imaćete priliku za rad u nekom udruženju. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Imate prilike za ljubav, a danas je dobar dan da bilo šta započnete. POSAO: Uživaćete naklonost nadređenih zbog vaših kvaliteta. ZDRAVLJE: Jedite laganu hranu.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i otvoreni u iskazivanju naklonosti. POSAO: Ostvarićete izvestan uspeh ili napredak u poslu. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Uživajte u ovom periodu kada možete ostvariti harmoničnu vezu. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji zahteva izdržljivost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Lako vam je da nađete priliku za ljubav ovih dana, praktično se same nameću. POSAO: Imaćete izvesne finansijske teškoće. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Dobar dan za one u vezi, obećava harmoniju u odnosu. POSAO: Uspeh će vam doći preko umetnosti i kreativnosti. ZDRAVLJE: Značajno poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Ostvarićete kontakt, a možda i vezu sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Vrlo ste sposobni i okolnosti vam idu naruku. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Harmonija i fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Treba da napravite plan B, koji će vam pomoći da izađete iz škripca. ZDRAVLJE: Povrede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija