• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 10. APRIL: OVNOVI naglo ulaze u novu vezu, STRELČEVE očekuje novčani dobitak!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 10. APRIL: OVNOVI naglo ulaze u novu vezu, STRELČEVE očekuje novčani dobitak!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Možda ćete naglo ući u novu vezu. Nećete dovoljno poznavati izabranu osobu, što će izazvati probleme. POSAO: Manji obim posla. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja u ljubavi. Fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 
LJUBAV: Moguće je da će vas iznenaditi osećanja koja će se danas probuditi. POSAO: Bavićete se tuđim novcem i finansijskim problemima. ZDRAVLJE: Upale.

RAK
LJUBAV: Moraćete da date voljenoj osobi malo prostora i vremena za sebe. POSAO: Razmišljaćete o započinjanju privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Čeznućete za pažnjom i aktivno tražiti situaciju u kojoj možete da je privučete. POSAO: Malo ćete se povući i potražiti odmor. ZDRAVLJE: Dobro. 

DEVICA
LJUBAV: Vaša kritičnost je na visokom nivou, a to vam uopšte ne pomaže. POSAO: Napredak onima koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VAGA 
LJUBAV: Bićete raspoloženi da na neki način formalizujete vezu. POSAO: Bićete primorani da se pozabavite porodičnim obavezama. ZDRAVLJE: Alergija.

ŠKORPION 
LJUBAV: Moguć kontakt sa nekim ko će vas inspirisati na ljubav. POSAO: Vodite računa ako se bavite logistikom. Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

STRELAC 
LJUBAV: Vrlo ćete biti zainteresovani za fizički kontakt, ali taj interes neće biti uzvraćen. POSAO: Moguć novčani dobitak i napredak. ZDRAVLJE: Upale.

JARAC
LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji bi da dožive strast, jer možete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: Uspeh od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Raspoloženi ste za nešto posebno, zbog toga možete i da se zaljubite u ekscentričnu osobu. POSAO: Mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Ako i ne bude velikih pozitivnih pomaka, barem neće više biti problema. POSAO: Stabilna poslovna situacija, ali bez perspektive. ZDRAVLJE: Odlično.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija