• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2018

23:15

HOROSKOP ZA UTORAK 24. APRIL: BIKOVE očekuje uspeh na poslu, RAKOVI upadaju u ljubavne probleme!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 24. APRIL: BIKOVE očekuje uspeh na poslu, RAKOVI upadaju u ljubavne probleme!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Osećaćete se inspirisano da iskažete svoja osećanja. POSAO: Mogući su problemi u procesu rada, kao i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK 

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili komplimente. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja mladih, kreativnosti i umetnosti. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera i masti.

BLIZANCI 

LJUBAV: Biće vam teško da izrazite osećanja zbog mentalne blokade. POSAO: Radićete nešto što volite, ali ni to vas danas neće inspirisati. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

RAK 

LJUBAV: Veza bi mogla da upadne u problem ili ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Slab promet posla, ali to će vam prijati. ZDRAVLJE: Loše.

LAV 

LJUBAV: Neće biti javnih iskazivanja naklonosti ali će sigurno biti tajnih ljubavnih izjava. POSAO: Dešavaju vam se samo pozitivne stvari. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Osvojićete nekoga svojim intelektom i studioznošću. POSAO: Kontakti vam danas mogu doneti prilike koje niste očekivali. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt s nekim ko vam se dopada, ali uz izvesne probleme. POSAO: Trend nije nije naročito pozitivan. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

ŠKORPION 

LJUBAV: Zaljubićete se u nekog ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Brinuće vas izvesni problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Kostobolja.

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak u osvajanju osobe koja vam se dopada. POSAO: Može se desiti da dobijete novčanu pomoć. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.
 
JARAC 

LJUBAV: Ako ste sami, može vam se dopasti neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Moguća je manja karatkotrajna blokada u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA 

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, što će doprineti da imate uspeha. POSAO: Moguće profit od neke vrste poslovnog udruživanja. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

RIBE

LJUBAV: Teško nalazite prilike za ljubav, a ni danas neće biti naročito uspešan dan. POSAO: Izvestan uspeh u svemu vezanom za turizam. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija