• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2018

22:43

HOROSKOP ZA SREDU 25. APRIL: RAKOVI pokreću novi posao, VODOLIJE uživaju u flertu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 25. APRIL: RAKOVI pokreću novi posao, VODOLIJE uživaju u flertu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete uzbuđeni zbog nekog novog razvoja događaja. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. Očekujte poboljšanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Volite da uživate, a ne da pričate o osećanjima, ali danas će sve biti obrnuto. POSAO: Pozitivne promene na finansijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Vi pre svega verbalno iskazujete osećanja i danas ćete biti uspešni u tome. POSAO: Uspeh u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

RAK
LJUBAV: Doživećete emotivnu disharmoniju u odnosu. POSAO: Možete pokrenuti novi posao, onaj koji podrazumeva rad od kuće ili za sebe. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, jer ste vrlo čulni. POSAO: Zanemarićete poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Ljubav sa nekim ko je dugo tu, ali ga do sad niste doživljavali kao šansu. POSAO: S vašim sposobnostima ćete daleko dogurati. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Privući ćete mnogo pažnje, jer ćete biti naglašeno šarmantni. POSAO: Moguć priliv novca, pogotovo ako ga već duže očekujete. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete okrenuti drugim sferama života, pa nećete imati vremena za ljubav. POSAO: Današnji dan će biti prijatno iznenađenje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete simpatisati nekoga sa kim radite. POSAO: Uspeh u vezi sa novčanim pitanjima, posebno ako radite u sferi bankarstva. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Imate priliku da uživate u društvu bliskih osoba. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. Kolege imaju nerealna očekivanja. ZDRAVLJE: Alergije.

VODOLIJA
LJUBAV: Površan flert, kao i komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za umetnost i kreativni rad. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE
LJUBAV: Pre svega će vas interesovati da ostvarite bolje prilike u ljubavi. POSAO: Mučiće vas osećaj da niste dovoljno dobri u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija