• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.05.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. MAJ:  BIKOVE očekuje uspeh u poslu, VAGE će na odmor s voljenom osobom!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 5. MAJ: BIKOVE očekuje uspeh u poslu, VAGE će na odmor s voljenom osobom!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav, pa će vam biti teško da se odlučite. POSAO: Neprijatne promene i loš odnos sa autoritetima. ZDRAVLJE: Neuralgija.

BIK
LJUBAV: Trpećete zbog nestabilnosti u odnosu, moguć je čak i raskid veze ili problemi. POSAO: Moguć uspeh u svemu što radite. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa vas neće interesovati osim voljene osobe. POSAO: Moguće su greške zbog nepažnje ili problemi sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Akutni bol.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će u vaš život ponovo ući neko iz prošlosti, ali to neće biti srećna priča. POSAO: Problemi u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Razvićete osećanja za nekog koga ćete upoznati u krugu prijatelja. POSAO: Dobri rezultati u svemu što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Usporena probava.

DEVICA
LJUBAV: Prijatni događaji, ali vaš oštar jezik bi mogao sve da pokvari. POSAO: Povoljan period za dodatno obrazovanje u cilju napredovanja. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete otići na odmor sa voljenom osobom. POSAO: Promenljiv uspeh u oblastima koje zahtevaju rad sa ljudima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguća ljubav sa mlađom osobom. POSAO: Dobri uslovi rada, inspiracija i dobri međuljudski odnosi. Sve će doprineti napretku. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu zanimljivih osoba. POSAO: Naučite da ekonomišete, jer ste u finansijski izazovnoj fazi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Imate mnogo prilika da ostvarite nove kontakte, ali vam neće ići od ruke da nađete ljubav. POSAO: Manji problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Pozitivne okolnosti će doprineti da imate više prilika za ljubav. POSAO: Doživećete blago poboljšanje, ali ništa epohalno. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha i nesanica.

RIBE
LJUBAV: Neko će flertovati sa vama, ali vi ćete biti loše raspoloženi. POSAO: Moguće je da promenite posao ili ostanete bez posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija