• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2018

00:10

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. MAJ:  BLIZANCE očekuje povoljan period za biznis, DEVICE će imati tajnu aferu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 26. MAJ: BLIZANCE očekuje povoljan period za biznis, DEVICE će imati tajnu aferu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Pokušaćete da prijatno iznenadite osobu koja uopšte ne voli iznenađenja. POSAO: Uspeh s administracijom i novčani dobitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Nećete imati sreće, a za to ćete moći samo sebe da krivite. POSAO: Ne zadužujte se, jer će to imati dugoročan negativan uticaj. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa nećete moći da pokrenete, ali bar ćete imati vremena da napravite plan akcije. POSAO: Povoljan period za privatni biznis. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK
LJUBAV: Ako ste sami, ne možete se nadati napretku, a ukoliko ste u vezi, moraćete da rešavate probleme. POSAO: Moguće negativne promene. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola na fizičkom nivou. POSAO: Problemi sa ljudima sa kojima radite ili koji rade za vas. ZDRAVLJE: Upala grla.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu aferu. POSAO: Nastaviće se isti trend, ali imaćete pomalo stresan dan sa manjim promenama. ZDRAVLJE: Hronični problemi.

VAGA
LJUBAV: Ne očekujte previše kada je ljubav u pitanju, jer neće biti prilike. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima ili promena posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete okrenuti drugim oblastima života. POSAO: Neki napori koje ste uložili vam se neće isplatiti, ili će vam propasti planovi. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete intenzivno razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Problem u ostvarenju planova i kašnjenje plate. ZDRAVLJE: Infekcija grla i disajnih organa.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi, razviće se sumnje i problemi. POSAO: Premostićete prepreke koje su iskrsle. ZDRAVLJE: Upale i povrede.

VODOLIJA
LJUBAV: Poznanstvo sa nekim ko će vam biti privlačan, ali nedovoljno da poželite da se obavežete. POSAO: Imaćete manjih problema. ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE
LJUBAV: Bićete pomalo neraspoloženi i moguće je da ćete izgovoriti laž koja će vas uvaliti u nevolju. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija