• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2018

20:58

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. JUN: ŠKORPIONIMA moguća veridba ili prosidba, LAVOVIMA se otvaraju nove poslovne perspektive!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. JUN: ŠKORPIONIMA moguća veridba ili prosidba, LAVOVIMA se otvaraju nove poslovne perspektive!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Društveni ste u ovom periodu, što će pozitivno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Danas ćete imati sjajne ideje koje će doprineti vašem uspehu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 
LJUBAV: Moguće je da nećete sresti baš nikoga ko bi vas inspirisao za ljubav, a ako ste već u vezi, mogući su problemi. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI 
LJUBAV: Danas će vam biti najbitnije to da pored sebe imate nekoga ko vas intelektualno stimuliše. POSAO: Imaćete problema pravne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 
LJUBAV: Niste u povoljnom periodu za ljubav. Frustracija i nezadovoljstvo. POSAO: Uspeh u obavljanju javnog posla i timskom radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV 
LJUBAV: Moguća je nestabilnost, pre svega zbog novih prilika za ljubav. POSAO: U ovoj sferi će se otvoriti nove perspektivne mogućnosti.  ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA 
LJUBAV: Sjajan dan za to da ga provedete u društvu osobe koja vas interesuje. POSAO: Danas slobodno možete očekivati dobru sreću i uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 
LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko vam se dopada. Ipak, neće vam uspeti da ostvarite harmoničan odnos. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Problemi u predelu stomaka.

ŠKORPION 
LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji žele da ozakone svoju vezu. Moguća prosidba, veridba i planiranje braka. POSAO: Rad sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC
LJUBAV: Harmonija u odnosu i zajedničko planiranje budućnosti.  POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva, kao i finansijski napredak. ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete želeti da se osamite kako biste prikupili energiju. POSAO: Uspeh u sferi samoizražavanja, zabave i rekreacije. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav i to sa nekim s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Lako ćete obavljati sve obaveze, zbog čega ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Loše varenje.

RIBE 
LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Moguć je izlazak ili romantično putovanje. POSAO: Usmerenost pažnje na partnerske poslove i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija