• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. JUN: BLIZANCI baš rasploženi za ljubav, ŠKORPIONIM A povoljan period za posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. JUN: BLIZANCI baš rasploženi za ljubav, ŠKORPIONIM A povoljan period za posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Imaćete sreće i prilike za ljubav, pogotovo ako ste otputovali na odmor. POSAO: Zastoj tokova novca, moguć finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav sa nekim ko vam je podređen. Sreća i zadovoljstvo u ovoj sferi. POSAO: Uspeh i sreća u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete posebno dobro raspoloženi za ljubav, zbog čega ćete i imati sreće. POSAO: Problemi sa osobama na položaju autoriteta. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete naći ljubav, a ako ste u vezi, vaš odnos će biti vrlo harmoničan. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će prema vama iskazati naklonost neko koga doživljavate kao inferiornog. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo povučeni i nećete komunicirati sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u inostranstvu. Inače period pripreme. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Danas nećete imati mnogo prilike da se posvetite ljubavnom životu. POSAO: Pozitivan trend u sferi finansija se nastavlja. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti dve osobe u isto vreme. Moguće je da će obe biti mlađe. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neki stranac. POSAO: Nemojte se zaduživati u ovom periodu ili preterano trošiti. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

JARAC
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga zbog istih pogleda na svet. POSAO: Moguće pozitivne promene u vezi s poslom ako radite za strance. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Komuniciraćete sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Radite sa ljudima koji se nameću, pa vam je teško da dođete do izražaja. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Povoljna finansijska situacija, ali nemojte preterano da se opustite. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija