• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.06.2018

08:30

LETO NA LEFKADI, LUTRAKIJU I GLIFADI SA AGENCIJOM BIG BLUE! Nove cene plus gratis smeštaj za dvoje dece

Ljubav

LETO NA LEFKADI, LUTRAKIJU I GLIFADI SA AGENCIJOM BIG BLUE! Nove cene plus gratis smeštaj za dvoje dece

Podeli vest

Polasci 30. juna i 2. jula. Nove cene niže i za 200 evra. Aranžmani u trajanju od 11 dana sa 10 noćenja

Leto na Lefkadi sa agencijom Big Blue nije samo doživljaj već i lepa priča koja ne košta mnogo. Pođimo redom, od ponude sa smeštajem u apartmanima, studijima i hotelima uz napomenu da je polazak 28. juna odnosno da su aranžmani pravljeni na bazi odmora od 11 dana sa 10 noćenja.

Jedno od mesta koje garantuje maksimalan komfor je Phillipos Studio. Usluga je najam apartmana, a cena 229 evra, sa uključenim avio-prevozom.

Nidri Bay studio. Aranžman je pravljen na bazi najma s cenom od 229 evra po osobi i uračunatim avio-prevozom.

Promo

Apsolutno atraktivna je i ponuda za polazak 8. jula. I ovaj aranžman je napravljen na bazi 11 dana sa 10 noćenja odnosno polupansionom u hotelu Ponti Beach 2*. Cena je 529 evra.

Posebnu turističku atrakciju ostrva predstavlja pećina koja je u Drugom svetskom ratu bila autentično sklonište grčke mornarice. Nalazi se na ostrvu Meganisi, udaljenom 12 nautičkih milja od grada Lefkade.

Sa agencijom Big Blue ovo leta možete provesti i u božanstvenom Lutrakiju, grčkom letovalištu nadomak Korintskog kanala koje pomalo podseća na lepotu dalmatinskih gradića duž obale Jadrana. I Lutraki je na moru, uz more, na plaži koju prekriva šljunak a zapljuskuje plavetnilo nestvarno čiste morske vode.

Promo

Čarteri agencije Big Blue put ovog letovališta kreću 30. juna, a u ponudi su: Hotel Achillion 4* na bazi polupansiona - avio prevoz 369 evra; sopstveni prevoz - 229 evra autobuski prevoz - 269 evra. Za polazak 2. jula u ponudi je samo aranžman s avio-prevozom, ali su cene u hotelu različite u zavisnosti od smeštaja – soba, pogled na planinu: stara cena - 479 evra; nova cena: - 379 evra; soba bočni pogled na more: stara cena -  489 evra; nova cena - 389 evra; soba, pogled na more: stara cena - 499 evra; nova cena - 399 evra. 

I hotel Mantas 4* zaslužuje zbog položaja ali i niza drugih atributa posebnu pažnju. U ovom hotelu gosti imaju smeštaj u standardnim sobama na bazi polupansiona. Smena od 30. juna podrazumeva i tri vrste prevoza, odnosno tri različite cene za aranžman u trajanju od 11 dana sa 10 noćenja. Avio-prevoz - stara cena: 509 evra; nova cena: 399 evra; sopstveni prevoz - 239 evra; autobuski prevoz - 299 evra. Za polazak 2. jula, za ovaj city hotel, u ponudi su samo aranžmani sa avio-prevozom. Stara cena - 509 evra; nova cena - 399 evra.

Promo

Hotel Mantas Sea Side 3* nudi smeštaj u standardnim sobama na bazi polupansiona. Vrlo povoljne (nove) cene aranžmana su različite, a u zavisnosti od datuma polaska. Čarter let planiran 30. juna: stara cena -  509 evra; nova cena: 399 evra; sopstveni prevoz - 239 evra; autobuski prevoz - 299 evra. Aranžman za isti hotel sa polaskom 2. jula je moguć samo u varijanti avio-prevoza: stara cena 509 evra; nova cena - 399 evra.

U hotelu Excelsior 3* aranžmani agencije Big Blue rađeni su na bazi noćenja sa doručkom (11 dana, 10 noćenja). Smeštaj je u standardnim sobama, a polazak 2. jula. Nova cena aranžamana s uračunatim avio-prevozom je 299 evra.

Club Hotel Casino Loutraki 5* je jedan od najluksuznijh u Lutrakiju. Hotel s tradicijom i fantastičnim položajem. Uz smeštaj u deluxe sobama s pogledom na more a na bazi polupanciona (polazak je 2. jula) nova cene je 799 evra ili 110 evra manje u odnosu na prethodnu za aranžman u trajanju od 11 dana sa 10 noćenja.

Promo

Glifada pripada kategoriji luksuznih letovališta s priobaljem ukrašenim brojnim vilama, raskošnim rezidencijama, atraktivnim i komfornim hotelima. Dodatak na uživanje je živopisna promenada, restorani i taverne, grčki specijaliteti i muzika, kafići, kao i ekskluzivni noćni klubovi.

Pred brojnim gostima Glifada se može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i čistim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta. Ono što je njen zaštitini znak zove se ŽIVOT NOĆU. Glifada je tada prepuna, neponovljiva, uzavrela, romantična… Nekada su je za odmor koristili Atinjani, u poslednjoj deceniji prepona je turista is celog sveta….

Promo

Izdvajamo iz ponude za polazak 30. juna: hotel Blue sea 4*, noćenje sa doručkom, standardna soba, avio-prevoz:  stara cena - 465 evra; nova cena - 365 evra;  autobuski prevoz - 259 evra;  sopstveni prevoz - 199 evra.

Hotel Athens Coast 3*, polupansion, standardna soba, avio-prevoz,  stara cena - 509 evra; nova cena - 399 evra; autobuski prevoz - 299 evra; sopstveni prevoz -  249 evra.

Alexander Beach 4*, standardna soba pogled more, polupansion, DVOJE DECE GRATIS SMEŠTAJ. Avio prevoz stara cena - 519 evra; nova cena - 419 evra; autobuski prevoz - 319 evra; sopstveni prevoz - 269 evra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija