• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

07.07.2018

08:47

SENZACIONALNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! LETOVANJE SNIŽENO DO ČAK 57%!!! Zbog velikog interesovanja Travelland radi i u nedelju 8. jula.

Ljubav

SENZACIONALNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! LETOVANJE SNIŽENO DO ČAK 57%!!! Zbog velikog interesovanja Travelland radi i u nedelju 8. jula.

Podeli vest

Još uvek niste pronašli smeštaj za letovanje u Grčkoj? Ne paničite jer ,,Travelland’’ ima sjajnu ponudu za vas! Uz popuste do 10. jula možete obezbediti sebi odmor po cenama sniženim i do neverovatnih 57%! Ne čekajte već iskoriste ovu pogodnost i priuštite sebi odmor za pamćenje još danas! Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ radi i u nedelju 8. jula!

Iz ,,Travellanda’’ poručuju da je idealan predlog  za kvalitetan odmor  Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni. Ovaj prelep hotel je smešten pored mora, poseduje veliki bazen, wellnese centar, bar uz bazen, restoran sa uslugom na bazi švedskog stola… Restoran služi jela grčke i internacionalne kuhinje a bar uz bazen je idealno mesto za uživanje uz osvežavajuće piće. Gosti mogu da se opuste u sauni ili hamamu, a na raspolaganju su im i masažni tretmani. Takođe mogu da koriste teretanu i teniski teren. Sve sobe su komforne,  sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellandu” važe popusti od čak neverovatnh 57%!

Promo

U blizini malog gradća Uranopolisa, na svega stotinak kilometara od soluna smešten je sjajan hotel Alexandros Palace sa 5 zvezdica. Njegova duga, peščane plaža i kristalno čisto i toplo egejsko more predstavljaju pravu oazu mira i idealna su lokacija za sve one koji uživaju u čarolijama opuštenog odmora. Ovaj izuzetno prijatan i komforan hotel se sastoji iz soba, kao i prostranih i luksuznih apartmana od kojih većina ima pogled na more. U turističkoj agenciji ,,Travelland’’ traju veliki lastminute popusti pa tako u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica možete letovati veoma povoljno – 10 noći za 2 osobe i jedno dete, na bazi polupansiona, već od 1040€.

Promo

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedan od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice, takođe u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen. Uz popust koji je aktuelan do 10. jula  možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni!

Promo

Na oko stotinka kilometara  južno od Soluna, na Kasandri, nalazi se Hanioti, poznato letovalište Kasandre. Smešten na samoj obali, u blizini gradskog parka, hotel Grand Otel sa četiri zvezdice raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži.. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište. Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis..i još mnogo toga. Ako se odlučite za odmor u Grand Otel hotelu cena za 10 noćenja za dvoje odraslih i dva deteta košta od 698€.

Promo

Promo

Nešto malo dalje od centra ali na samoj plaži u istom mestu, nalazi se i hotel Elinotel Apolamare sa 5 zvezdica. Hotel poseduje bazen i potpuno opremljenu teretanu, a sve sobe su dekorisane u baroknom stilu. Smeštajne jedinice su opremljene flat-screen TV-om, mini-barom i sefom. Sve  imaju balkone sa lepim pogledom na vrt ili more. Ovaj luksuzan i odlično pozicioniran hotel na samoj plaži, može biti sjajn izbor za savršen odmor a uz ,,Travellandove’’ popuste možete ga priuštiti po 40% nižim cenama do 10. jula.

Promo

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije za koju važe 3 zvezdice. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travellandom” bar jednom odseli u Xenios Port Marina Hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu Xenios Port Marina imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom. Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking...Praktično sve što vam je potrebno! Za ovaj hotel je trenuto aktuelan popust od 37% pa cena za 10 noćenja za dvoje odraslih i dva deteta košta već od 489€.

Promo

Na 300 m od centra Pefkohorija, i 700 m od plaže nalazi se još i hotel Atrium sa 3 zvezdice. Okružen je maslinjacima i poseduje restoran, dnevni boravak, bar i bar na bazenu, sobu sa igricama, bazen na otvorenom sa slatkom vodom i bazen na otvorenom sa slatkom vodom za decu. Udobno uređene sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, frižider, klima-uređaj i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Sve sobe imaju zasebne balkone. Gosti Atrium hotela mogu da se bave raznim aktivnostima, poput stonog tenisa, tenisa, aerobika, odbojke na plaži i bilijara. Najmlađi gosti mogu bezbedno da se zabavljaju na igralištu i u mini-klubu. Za ovaj hotel je trenutno aktuelan popust i do 40%!

Promo

Na veličanstvenoj plaži u letovalištu Paliuri, smešten je hotel Miraggio. Njegov zaštitni znak su otvoreni bazen i luksuzan spa centar. U hotelskim restoranima se možete uživati u obrocima, dok se u barovima može opustiti uz raznovrsna pića i osveženja. Lepo uređene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen. Svaka smeštajna jedinica sadrži klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i terasu ili balkon sa pogledom na more ili na vrt. Ukoliko poželite da sebi priuštite boravak u ovom hotelu, to možete uz popust do 32%, samo u agenciji ,,Travelland’’.

Promo

Iz ,,Travellanda’’ poručuju da zainteresovani što pre rezervišu svoje letovanje jer se slobodni kapaciteti velikom brzinom popunjavaju. Zbog velikog interesovanja ,,Travelland’’ radi i u nedelju 8. jula!

Rezervacije možete izvršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija možete pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija