• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

22:56

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. JUL: BLIZANCE očekuje interesantno poznanstvo, VAGAMA se smeši novčani dobitak!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. JUL: BLIZANCE očekuje interesantno poznanstvo, VAGAMA se smeši novčani dobitak!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da upoznate nekoga novog. POSAO: Možete dobiti priliku da radite za neku mnogo bolju firmu ili strance. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: Imate ogromna očekivanja koja možda neće biti ispunjena. Nervoza. POSAO: Bavićete se privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Gastritis.

BLIZANCI 

LJUBAV: Može se desiti da upoznate nekoga ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Imaćete ogroman kreativni naboj koji treba da iskoristite. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Nemojte očekivati promene niti poseban napredak. POSAO: Moraćete da povučete radikalne poteze kako biste obezbedili napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Zanimljivi ste svakom koga sretnete. POSAO: U vrlo ste povoljnom periodu zbog čega imate sreće u svim sferama života. ZDRAVLJE: Odlično. 

DEVICA 

LJUBAV: Vaša lepota je dopunjena šarmom, što je neodoljiva kombinacija. POSAO: Dobićete ponudu koja će dobro zvučati samo na papiru. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Pravićete planove za izlazak, ali će se okolnosti isprečiti.  POSAO: Uspeh u grupnom radu i društvenoj aktivnosti. Novčani dobitak. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća ljubav s nekim koga ste upoznali preko prijatelja ili poznanika. POSAO: Možete dobiti podršku nadređenih. ZDRAVLJE: Osetljivi respiratorni organi.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je poboljšanje odnosa, a ako ste sami imaćete više sreće u ljubavi. POSAO: Povoljan dan za one koji traže posao. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je vrlo uspešan, bogat, priznat ili poznat. POSAO: Generalno će sve ići bolje i lakše. ZDRAVLJE: 
Poboljšanje.

VODOLIJA 

LJUBAV: Osećaćete se iscrpljeno i zbog toga nećete biti dobro raspoloženi. POSAO: Napravićete propuste zbog kojih biste mogli trpeti. ZDRAVLJE: Spora probava.

RIBE 

LJUBAV: Ušli ste u nešto povoljniji period za ljubav, ali ako ste sami ne očekujte prviše. POSAO: Promene u vezi partnerskih poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija