• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2018

22:38

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. JUL: VODOLIJAMA uspeh sa finasijama, DEVICE uživaju u zaljubljenosti!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. JUL: VODOLIJAMA uspeh sa finasijama, DEVICE uživaju u zaljubljenosti!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguće je sukob na relaciji partner-roditelji. Nemojte insistirati na okupljanju ili upoznavanju. POSAO: Povoljan dan za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: U ovom periodu ne ličite na sebe, pa može da se desi da završite sa nekim ko nije za vas. POSAO: Uspeh u turizmu i ugostiteljstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dan obećava bliskost sa izabranom osobom i stabilnost. POSAO: Lako postizanje dogovora sa bilo kim s kim želite da poslujete. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Dan će biti srećan kada je ljubav u pitanju, ali više ako ste već u vezi. POSAO: Mogući su problemi zbog nekih koje rade sa vama. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Bićete vrlo emotivni i zainteresovani za ljubav. POSAO: Energija i ogroman entuzijazam vas mogu odvesti u neočekivanom smeru. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICALJUBAV: Zaljubljeni ste i trenutno vaš život izgleda kao iz bajke. POSAO: Neki problemi bi mogli da vas spreče da date sve od sebe na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguć fizički kontakt i afera sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Imaćete uvećan obim posla. Pratiće vas povoljne okolnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete u društvu privlačnih osoba. POSAO: Dobićete manju sumu novca ili ideju kako da popravite svoje finansijsko stanje. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC
LJUBAV: Moguć je razdor u odnosu zbog novčanih pitanja. POSAO: Možete dobiti veći novac od rada, prodaje nekretnina ili porodice. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Ne pridajete značaj partnerovim željama i to će vam se obiti o glavu. POSAO: Brinućete o budućnosti, iako za to nema razloga. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti mlađa osoba. POSAO: Imaćete sreće sa finansijama, možete dobiti novac od prethodnih ulaganja. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Dan može biti bitan za ljubav. Moguća su krupna dešavanja. POSAO: Finansijski dobitak. Ukažite više poštovanja nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija