• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena blic/informer.rs

27.07.2018

12:05

(FOTO) DEJAN SAVIĆ JE OSVOJIO PUBLIKU, A NJEGA JE OSVOJILA BOBANA, koja izgleda neverovatno!

Ljubav

(FOTO) DEJAN SAVIĆ JE OSVOJIO PUBLIKU, A NJEGA JE OSVOJILA BOBANA, koja izgleda neverovatno!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije su posle teške borbe u bazenu uspeli da savladaju Hrvatsku sa 9:7 i na taj način su se plasirali u finale Evropskog prvenstva. Zvezde večeri bili su oni, ali i selektor Dejan Savić. A retko ko zna kako izgleda žena selektora vaterpolo reprezentacije

Nakon provokacija koje su stizale na načun srpske vaterpolo reprezentacije od strane protivničkog tima, selektor Dejan Savić je demonstrirao sportski duh i uopšte pristojnost i prisebnost, kada se, zanemarivši to, nakon pobede srdačno pozdravio sa protivničkim timom.

Time je još jednom Dejan osvojio publiku. A Dejana je davno osvojila Bobana koja je stajala uz njega i kada je nizao uspehe, ali i kada je bilo teško.

Njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. Danas, Dejan i Bobana su u braku 18 godina, a u vezi su, verovali ili ne, 25 godina.

Imaju dvoje dece, ćerku Danilu i sina Maneta. Danila se rodila u Đenovi, a Dejan je svojevremeno za portal "EKapija" govorio o tome koliko su mu deca promenila život.

- Ne bih generalizovao, ali kod mene se zaista mnogo toga promenilo. Prve godine po rođenju Danile bili smo svi zajedno u Italiji, ali sam potom prešao u ruski Kazanj. Tamo uslovi za život nisu adekvatni jer je sedam meseci veoma hladno, pa nisam želeo da vodim i porodicu sa sobom. Mnogo su mi nedostajali, osećao sam se usamljeno, ali sam imao vremena da razmišljam o raznim stvarima - pričao je za portal "EKapija".

A život sportiste podrazumeva i mnogo putovanja i malo vremena za klasičan porodični život. Ipak, Bobana je uvek ostajala uz njega.

- Nije bilo lako, a iskreno mislim da je Bobani bilo teže. Na našu vezu je ta razdvojenost imala pozitivnih i negativnih uticaja. Teško je biti bez nekog fizički, ali to ti u isto vreme povećava želju da ga vidiš i budeš s njim. Ne znam da li je preduslov za uspešnu karijeru profesionalnog sportiste da ima dugu i stabilnu vezu. Uvek je tu ona priča o težnji da se, recimo, fudbaleri što pre ožene kako bi imali stabilnost kod kuće koja bi uticala na maksimalnu posvećenost karijeri. Verujem da to ipak to nema veze jedno s drugim. Sve ide iz glave. Ako želiš da uspeš i znaš koji ti je cilj, ti ćeš ga ostvariti. Na ovaj ili onaj način - rekao je istom prilikom.

A da su savršeni jedno za drugo pokazuju malobrojne Bobanine slike na društvenim mrežama gde se vidi da je uvek spremna za akciju, kakvi i morate da budete ako mislite da ispratite Dejana.

SRBI SU UBILI VATERPOLO, SAVIĆ GOSPODIN! Evo kako su Hrvati videli poraz "barakuda"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17