• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.08.2018

09:50

ŠOKANTNO NISKE CENE! LETUJTE U GRČKOJ UZ ALL INCLUSIVE USLUGU I POPUSTE DO ČAK 50%!

Ljubav

ŠOKANTNO NISKE CENE! LETUJTE U GRČKOJ UZ ALL INCLUSIVE USLUGU I POPUSTE DO ČAK 50%!

Podeli vest

U potrazi ste za smeštajem za porodičan odmor? Tražite dobar hotel koji može da vam obezbedi kvalitetnu uslugu po povoljnoj ceni? Na pravom ste mestu jer je aktuelna izvanredna ponuda turističke agencije "Travelland" sa kojom možete letovati po cenama sniženim i do 50%! Više od 20 godine "Travellandovog" iskustva vam garantuju odmor za pamćenje

Popularnost Grčke među turistima opravdava činjenica da je zapljuskuju vode čak tri mora: Egejskog, Jonskog i Sredozemnog sa mnoštvom zaliva, ostrva i poluostrva od kojih je velika većina dobro iskorišćena u turističke svrhe. Grčka pruža sve ono što se od kvalitetnog odmora očekuje - božanstvene peščane plaže, usamljene uvale, predivne predele, mnogo zabave, izuzetnu kuhinju, bogato kulturno nasleđe i još mnogo toga.

Promo

Sunčanih dana je mnogo a sezona traje od maja do novembra kada ovu zemlju poseti više miliona turista. Ona je pogodna za sve: idealna za mlade koji su željni avanture i provoda, porodice sa decom kojima je od ključnog značaja sigurnost i kvalitetan smeštaj i one starije koji vole da uživaju u miru. Ljudi iz naše zemlje najčešće letuju na Halkidikiju gde je obala prilično razuđena i krase je duge peščane plaže i kristalno čisto more.

Promo

Aristoteles Beach hotel sa 4 zvezdice se nalazi na udaljenosti od 86 km od Soluna. Smešten je u veoma značajnom kulturnom i istorijskom području Afitosa, na Kasandri, najjužnijem delu Halkidikija.

Promo

Osim jedinstvenog pogleda ovaj impresivni panoramski položaj nudi posetiocima direktan pristup jednoj od najznačajnijih peščanih plaža na Kasandri te svi gosti mogu uživati u prelepim vodama zaliva Toroneos..

Promo

Hotelski kompleks se sastoji od 8 zasebnih zgrada poređanih u vidu amfiteatra, zahvaljujući kome veliki deo soba ima predivan pogled na more. Svaka soba ima TV, radio, telefon, mini frižider, klima uredjaj, balkon ili terasu, krevetac, kupaitlo sa kadom ili tuš kabinom... 

Promo

Klima uređaj u sobi je uključen u cenu. Od hotelskih sadržaja gostima hotela na raspolaganju su recepcija otvorena 24h svakog dana, besplatan internet, restoran, bar, bar pored bazena, bar na plaži, otvoren bazen, besplatan parking za goste hotela i posetioce, mini market, teren za košarku, šah, igralište za decu..i još mnogo toga.

Promo

Ukoliko se odlučite da odmarate u Aristoteles Beach hotelu 4* možete iskoristiti sjajnu ponudu turističke agencije ,,Travelland’’ sa kojom je sedmodnevno letovanje za dvoje odraslih i dvoje dece, uz allinclusive uslugu, već od 571€!

Promo

Iz "Travellanda" poručuju da svi zainteresovani što pre rezervišu svoj odmor jer je u Aristoteles Beach hotelu, jednom od najpopularnijih hotela među "Travellandovim" putnicima, ostalo još veoma malo slobodnih kapaciteta.

Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Promo




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija