• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2018

21:41

HOROSKOP ZA UTORAK 7. AVGUST: OVNOVI lako pronalaze ljubav, RAKOVI menjaju posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 7. AVGUST: OVNOVI lako pronalaze ljubav, RAKOVI menjaju posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVANLJUBAV: Partner će biti vrlo velikodušan. Ako ste sami, ovo je period u kome ćete lako naći ljubav. POSAO: Desiće se neke promene na planu karijere. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BIK
LJUBAV: Možete dobiti sjajnu priliku za ljubav sa nekim ko je vrlo egzotičan. POSAO: Moguć sukob sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Nećete se osećati baš najbolje.

BLIZANCI
LJUBAV: Bilo da ste sami ili u vezi, imaćete sreće u ovoj sferi. POSAO: Moguć novčani dobitak i uopšte poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Jaka tenzija u odnosu. Možda zbog neke negativne energije koja je prisutna i manjka dobre volje. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Imaćete velika očekivanja s razlogom, jer ovo je ipak vaš deo godine, kada sijate punim sjajem. POSAO: Moguć je napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Uglavnom ste opterećeni poslom, zbog čega partneru nije lako da privuče vašu pažnju. POSAO: Moguće je da ćete napraviti neka brzopleta ulaganja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Tražićete nešto posebno u ovoj sferi, ali onda budite spremni i da ono što nađete ne bude nestabilno. POSAO: Dobićete priliku za napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaše oružje osvajanja danas će funkcionisati na posebno visokom nivou. POSAO: Uživaćete vrlo pozitivan trend u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Težićete tome da započnete novu vezu i ostvarite novu ljubav. POSAO: Moraćete da rešavate probleme vezane za vaše finansije. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

JARAC
LJUBAV: Ovo je vreme kada će vas pre svega zanimati neke tajne varijante ili čisto platonske ljubavi. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nizak krvni pritisak.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete biti raspoloženi da bilo kome udovoljavate ili da pravite bilo kakve kompromise. POSAO: Moguće je poboljšanje poslovne situacije. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bolje vam ide komunikacija sa strancima nego sa onima koji su u vašoj okolini. POSAO: Bićete nezadovoljni nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija