• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. AVGUST:  BIKOVI će simpatisati mlađe od sebe,  VAGE će se sresti s voljenom osobom!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. AVGUST: BIKOVI će simpatisati mlađe od sebe, VAGE će se sresti s voljenom osobom!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Uživaćete u dobroj komunikaciji sa partnerom, ali će vas problemi iz drugih sfera sprečiti da uživate u ljubavi. POSAO: Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Gajićete tajne simpatije za nekoga ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Pojaviće se neke prilike, pa ćete biti zadovoljniji poslovnom situacijom. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobar period za ljubav i uspostavljanje bliskosti sa partnerom. POSAO: Moguć novčani dobitak. Samo povedite računa da ne trošite previše. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Susret sa starijom osobom. Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija organizma.

LAV
LJUBAV: Moguća je ljubav sa osobom koju ćete upoznati preko nekog člana porodice. POSAO: Nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom, iako se znatno popravila. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bogat društveni život će vam stvoriti prilike za ljubav, mada možda ne one koje priželjkujete. POSAO: Dobićete dobru ponudu za posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Susret sa voljenom osobom i kvalitetno provedeno vreme sa njom. POSAO: Partner će vam pružiti pomoć u poslu ili u promociji onoga što radite. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

ŠKORPION
LJUBAV: Pozitivan razvoj događaja, iako ovo nije povoljan period za one koji su u dužoj vezi. POSAO: Zarada od trgovine i transporta. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu vas interesuju stranci i osobe koje su uspešne na bilo koji način. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija i trgovine. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Interesovaće vas stabilnost i poverenje u odnosu. To je ono što ćete očekivati od partnera. POSAO: Napravićete neke možda neracionalne troškove. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogu vam se dopasti dve osobe u isto vreme. To će biti mlađe osobe. POSAO: Možete očekivati napredak u ovoj sferi, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete prilike da napravite promene u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da ćete biti agresivno ambiciozni i da će to izazvati problem kod nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija