• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2018

19:48

HOROSKOP ZA UTORAK 21. AVGUST: RIBE započinju zajednički život sa izabranom osobom, DEVICE dobijaju dugoočekivane poslovne promene!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 21. AVGUST: RIBE započinju zajednički život sa izabranom osobom, DEVICE dobijaju dugoočekivane poslovne promene!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVANLJUBAV: Osećaćete se emotivno ispunjeno jer će vas neko prijatno iznenaditi. POSAO: Sreća u radu za strance ili rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Harmonija, posebno ako i radite s partnerom. POSAO: Dobićete zaduženje koje će vas obradovati jer ste ga dugo priželjkivali. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Prilike će se same nametati. POSAO: Uspeh u bilo čemu čime se bavite. Doći ćete u centar pažnje pravih osoba i napredovati. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Nećete imati previše prilika za ljubav. Ako ste u vezi, uživaćete. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva manipulaciju novcem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Imaćete prilike za "popravni" kod osobe koja vam se dopada. POSAO: Uživate u stabilnosti, ali danas su mogući manji problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Doživećete novu ljubav, ili ćete, ako ste u vezi, razmišljati o nekom novom. POSAO: Moguće su neke dugoočekivane promene. ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da se prisećate prošlosti. POSAO: Uspeh u privatnom biznisu, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Ništa konkretno se neće desiti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao preko nekog poznanstva ili rođaka. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Iskazaćete osećanja na zanimljiv način, a i partner će biti raspoložen za ljubav. POSAO: Sve funkcioniše bez problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Dopašće vam se neko istih interesovanja ili neko ko se kreće u istim krugovima kao i vi. POSAO: Dobit od svega što ima veze sa obrazovanjem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspostavićete komunikaciju sa privlačnim osobama. POSAO: Dugo ste biti vrlo nezadovoljni, ali sada imate prilike za napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Imaćete želju da počnete zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija