• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2018

20:53

HOROSKOP ZA PETAK 7. SEPTEMBAR: OVNOVI uleću u strastvenu ljubavnu aferu, RIBE neraspoložene za rad!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 7. SEPTEMBAR: OVNOVI uleću u strastvenu ljubavnu aferu, RIBE neraspoložene za rad!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguća je strastvena afera, privući će vas neko zauzet. POSAO: Loša atmosfera na radnom mestu negativno utiče na vaše sposobnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je potekao iz drugačije kulture ili je druge vere. POSAO: Uslovi rada bi mogli znatno da se pogoršaju. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ste vrlo pristupačni i šarmantni. POSAO: Dobar period za putovanja, kao i za rad u vezi s pružanjem nekih intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK
LJUBAV: Svašta može poći po zlu, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Doživećete promene koje će vas u prvom momentu uznemiriti. ZDRAVLJE: Nestabilno.

LAV
LJUBAV: Upoznaćete nekoga čiji je telesni magnetizam izuzetno snažan. POSAO: Možda će vas brinuti da li ćete uopšte imati ili naći posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Bićete i sentimentalni i neraspoloženi, zbog čega biste danas mogli da se osećate nesrećno. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Ovo može biti relativno dobar dan za one koji su već u vezi. POSAO: Mogući nesporazumi, administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete mnogo razmišljati o ljubavi, pa ćete lako padati u zanos. POSAO: Imate potrebu da se izrazite na kreativan način. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELACLJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ali će ipak biti posvećen. POSAO: Možete doživeti neku štetu. ZDRAVLJE: Nedostaje vam vitalnosti, pa se lako razbolevate.

JARAC
LJUBAV: Bićete skloni da stvari pogrešno tumačite, što će napraviti problem. POSAO: Bićete nezadovoljni gde ste i dokle ste stigli u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Naići ćete na hladan doček kod osobe koja vam se dopada. POSAO: Nećete imati sreće s pravnim pitanjima i u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati prilike da upoznate nekog ko bi vas zainteresovao. POSAO: Ništa novo. Moguće je da ćete biti neraspoloženi za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija